Според Пол Харди, директор Иновации“ за ЕМЕА на ServiceNow, технологиите

...
Според Пол Харди, директор Иновации“ за ЕМЕА на ServiceNow, технологиите
Коментари Харесай

Технологиите няма да изместят хората, ще им дадат повече време за творчество

Според Пол Харди, шеф „ Иновации “ за ЕМЕА на ServiceNow, технологиите ще разрешат на хората да бъдат по-ефективни и стимулирани на работното място
ITCE организира събитието „ Future of Work “, отдадено на най-новите трендове, които ще трансформират метода на работа на модерните бизнес организации. На събитието участваха топ мениджъри от банковия, телекомуникационен, финансов, индустриален и фармацевтичен бранш.

По този мотив в България гостува Пол Харди, шеф „ Иновации “ за EMEA (Europe Middle East and Africa) на ServiceNow. Мисията на ServiceNow е да направи работните процеси такива, че те да са в услуга на хората. За тази цел компанията е създала облачна платформа и цифрови решения.

800 от най-големите 2000 бизнес организации в международен мащаб са клиенти на ServiceNow. През май 2018 година ServiceNow бе класирана преди всичко в годишната ранглиста на Forbes за най-иновативни компании в света.
Революцията на работното място и интеграцията на технологиите бе главната тематика на събитието „ Future of Work “.
Според Харди до 2021 година работното натоварване ще се усили двойно. Затова, главното предизвикателство пред организациите в този момент е да автоматизират рутинните ежедневни задания, с цел да освободят време за същински новаторска работа. Мит е, че хората ще бъдат изместени от технологиите. Напротив, хора и технологии ще работят дружно, с цел да посрещнат по-големите натоварвания и по-сложните задания.

Поколението „ милениум “ към този момент съставлява съществена част от работната мощ. Неговата мотивация е радикално друга от тази на поколенията до момента. Вместо да се стимулират от работата за открити марки, „ милениумите “ избират да работят за компании, които имат лидери-новатори и могат да спомогнат за личностното развиване и напредък на чиновниците си.
Организациите на бъдещето от своя страна ще стартират да употребяват по най-оптимален метод гениите на хората. Ако до момента хората са били възприемани като част от екип и надлежно с съответна длъжностна характерност, на която би трябвало да дават отговор, от ден на ден всички техни умения и гении ще бъдат употребявани освен от позиция на екипа, а и от позиция на световните цели на организацията и съответните планове, които се зараждат по отношение на тях.
“Преди няколко години разяснявахме какво е ServiceNow в района, а в този момент с нас се свързват най-големите компании с към този момент ясно изразени желания за какво тъкмо това решение оказва помощ за позитивната промяна на бизнеса, “ разяснява Нина Проданова-Йоцева, ръководещ сътрудник на ITCE. “Вече и в България има няколко огромни компании, където внедрихме ServiceNow и забавното е, че те са образец за доста значими трансформации във връзка с бизнес индикатори, организационни процеси, метод на работа и смяна в културата. “

Събитието в София е част от самодейността “Future of Work ” на ServiceNow, която се организира в целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР