Според показанията на Ваня Министерска, майка на застреляната Дарина, извергът

...
Според показанията на Ваня Министерска, майка на застреляната Дарина, извергът
Коментари Харесай

Нови скандални разкрития за двойният убиец Викторио!

Според показанията на Ваня Министерска, майка на убитата Дарина, извергът Викторио е заплашвал и нея самата с ликвидиране. Охранителят мразел тъща си, защото считал, че тя е отговорна за фамилните му проблеми и дори я подозирал, че търси различен мъж за обичаната му. Това написа в. " Уикенд ".

``
реклама

Преди 2г., когато Дарина изоставила Викторио и се прибрала в дома на родителите си, охранителят цъфнал пред къщата на семейство Министерск и в елинпелиновското село Белополци с револвер в ръка. " Тогава желаех да повикам полиция, само че щерка ми ме спря. Излезе да приказва с него и да го успокои, а, като се върна, ми сподели, че оня паднал на колене и й предложил брак ", спомня си за кошмарната връзка на щерка си Ваня Министерска. След няколко месеца, когато Дарина и Викторио се събрали, родителите били твърдо срещу и тогава последвала серия от закани от охранителя. " Ще те гръмна и ще те излежа ", заканвал се на тъща си въоръженият умопобъркан.

Той бил уверен, че майката на обичаната му върви по врачки и е поръчала магия, с цел да ги раздели. Семейството на Дарина имало проблеми с Викторио даже към най-щастливия миг - раждането на Никол. Охранителят упорствал бебето да бъде кръстено на неговата майка Лилия. След яростни кавги и закани Дарина въпреки всичко се наложила и новороденото момиченце получило името Никол. Викторио обаче не допускал родителите на половинката му да виждат внучето. Казвал на бебето, сочейки тъщата си: " Я виж, това е Баба Яга ". 

" Ходихме при Дари и Никол, когато той беше на работа, с цел да няма напрежение ", признава Ваня Министерска. Според думите й, няколко месеца преди Викторио да гръмне жена си и детето си, той почнал да подозира половинката си в невярност и да й устройва засади. " Появяваше се изведнъж в парка, до момента в който Дари разхожда бебето, с цел да ревизира дали не е с различен мъж. Беше трансформирал живота й в пъкъл ", споделят от фамилията на убитата млада майка. 

В началото на предходната седмица Викторио Ангелов умъртви първо в апартамент в " Надежда " майката на детето му, а по-късно в буренак край Горни Богров простреля и едногодишната Никол. Пак там Александров направи несполучлив опит за самоубийство като патронът единствено одраска главата му. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР