Според почитателите й резултатът е спорен. Тя е опънала цялото

Според почитателите й резултатът е спорен. Тя е опънала цялото ...

Бони се обезобрази.Според почитателите й резултатът е спорен. Тя е опънала цялото си лице и мимики почти липсват. На сватбата на приятелката й Софи Маринова повечето колежки от фолкбранша забелязаха, че Бони е поправила и усмивката си, като е сложила нови, бели фасети. Освен това е повдигнала и бюста си. "Много е странна. Като порцеланова кукла, но си личи, че нещо има. Скулите й все едно не пасват на лицето", коментират я феновете й. Преди две години Бони оперира и носа си и се сдоби с нов, много по-малък от предишния, пише "България Днес".

"В действителност беше тежка операция - над 3 часа продължи. Най-неприятното е, че два-три дни трябваше да бъда с едни дренажи, през което време нямах никакво дишане през носа. Три дни нито можех да спя, нито да пия вода. Като се погледнах в огледалото, се изплаших, все едно ме бяха пребили - очите ми бяха притворени, подута и изкривена. Мислех си за времето, когато ще ми бъде по-леко и ще се чувствам добре от направената интервенция", разказа Бони след операцията.

"Харесвам се, добре ми стои нослето и най-важното е, че дишам отлично. Не се страхувам от такива операции, претърпяла съм къде-къде по-сериозни неща", заявява Бони. След тази интервенция изпълнителката разбрала, че няма нищо страшно да промени и други неща по себе си, които не харесва, и така направила поне още 5 интервенции.   

Източник: blife.bg