Според Пентагона единственият начин САЩ да разберат размера на севернокорейския

...
Според Пентагона единственият начин САЩ да разберат размера на севернокорейския
Коментари Харесай

Пентагонът: Инвазията е единственият начин за унищожаването на севернокорейския ядрен арсенал

Според Пентагона единственият метод Съединени американски щати да схванат размера на севернокорейския нуклеарен боеприпас и да го унищожат е посредством наземна инвазия. Министерството на защитата на Съединени американски щати направи това съмнение в свое писмо към конгресмените, поискали да узнаят повече за логистиката и вероятната загуба на човешки животи при положение на спор със Северна Корея, предава Voice of America.

Писмото от контраадмирал Майкъл Дж. Дюмон от общото командване на шеф щабовете на Съединени американски щати сочи, че систематизиран инструктаж „ би бил най-хубавото място за детайлното разискване на опциите на Съединени американски щати и на съдружниците им да отвръщат опцията на Северна Корея да отговори с нуклеарно оръжие и да отстрани нуклеарните оръжия на Северна Корея, намиращи се в дълбоки подземни обекти “.

По-рано конгресменът-демократ от щата Аризона съобщи, че е „ значимо хората да схванат по какъв начин би изглеждала война с нуклеарна мощ “. Според него в първите ѝ дни е допустимо да загинат 300 хиляди души, като от тях 100 хиляди да са американски жители.

Неговият колега-демократ от същия щат Рубен Галего съобщи, че конгресмените „ желаят да има цялостна бистрота и информация за това, какво би се случило, в случай че нашите водачи създадат неправилните калкулации “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР