Според първите прогнозни резултати на социологическите агенции от екзит пол

...
Според първите прогнозни резултати на социологическите агенции от екзит пол
Коментари Харесай

Джамбазки доволен от резултата в условия на огън в гърба

Според първите планирани резултати на социологическите организации от екзит пол Вътрешна македонска революционна организация се подрежда на четвърто място след ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи .

Водачът на листата на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки чака над 8% при крайното отчитане на гласовете и двама представители в новия Европарламент (ЕП) . Никой в никакъв случай не печели от разделяне , разяснява той във връзка с нападките от страна на " Атака ". За страдание не се явихме дружно и ни се пада задължението да пазиме ползите на българите в Екологичен потенциал.

Ако приказваме за клюки и неистини, който ги е изрекъл, ще приказва в съда. Предстои сериозен диалог по какъв начин продължава работата от тук нататък , добави Джамбазки.
 Каракачанов не знае какво да чака от дребната коалиция към този момент
Каракачанов не знае какво да чака от дребната коалиция към този момент

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация е отвратен от офанзивите на " Атака "

Беше тежка акция, изпълнена с рецензии към съперници . При този огън в гърба от хора в Народното събрание и отвън него, резултатът е добър, регистрира той.

Водачът на патриотичната партия не е удовлетворен от ниската изборна интензивност, само че колкото българи са решили да гласоподават, са го и създали.

" Движение за права и свободи е политически зложелател на България ", съобщи патриотът. Вместо сътрудниците на Вътрешна македонска революционна организация да се гледат в него, те са заложили на разделянето . " Надявам се този път да им пристигна мозъка в главата ", заключи Ангел Джамбазки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР