Според парламентарната група на ИТН логично е за председател на

...
Според парламентарната група на ИТН логично е за председател на
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев от ИТН каза кое би било идеалното правителство в момента

Според парламентарната група на Има Такъв Народ разумно е за ръководител на Народното събрание да се избере човек на най-голямата група в залата, а точно на ГЕРБ. Трябва да се избере ръководител, с цел да проработи Народното събрание. Ние към този момент гласувахме веднъж за ръководител на първите. 

Това разяснява пред Нова тв депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев. 

Ако Политическа партия бяха спечелили, техния претендент щяхме да подкрепим, добави той.

Трябва да се прави разлика сред личността на един човек и позицията, която той заема, тъй като ние в тази зала ние подхождаме към всеки един в нея с почитание, тъй като за него са дали своят вот не малко хора. Въпросът е, че не всички показват почитание към своите гласоподаватели, блокирайки работата на Народното събрание, разяснява Вълчев. 

Вчера с на срещата с Бойко Борисов ние препотвърдихме нашата теза за ръководител, нашите правила. Но тези срещи са някак странни и не изключително продуктивни. В момента е значимо да се избере ръководител и да се работи, а не да се срещаме, уточни той.



Чудя се по какъв начин приказват за законодателна стратегия, откакто Народното събрание не работи, уточни той.

За нас сега ненормалното е това, че диалозите сред политиците не се водят там, където би трябвало. Мястото на такива диалози е в паламента, а парламент няма сега, разяснява Вълчев.

Идеалното държавно управление, съгласно мен, в момента е такова, което ще работи по съответни задания с съответни периоди, в което има фигури с необятна политическа поддръжка, изясни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР