Според обещанието, което сте дал преди години, книгите, които трябва

...
Според обещанието, което сте дал преди години, книгите, които трябва
Коментари Харесай

Паднахме От Стола! Ето Защо България Е Най-Специалната Държава В Света, Вижте Какво Се Крие В Недрата! Боговете Са Долу, А Не Знаем!

Според обещанието, което сте дал преди години, книгите, които би трябвало да напишете са не повече от 12, а към този момент излезе и 13-а Ваша книга. Сякаш в този момент историята на поредицата се прекъсва и се стартира нещо ново…?
Действително на честването на 100 години от рождението на баба Ванга приказвах с съветски йога – лама, който е имал здравословен проблем и е получил привидение с една сляпа жена, която го призовала и след това схванал, че е българската пророчица. Той пристигна в България и отидохме в Петрич. Беше 100 килограмов мъж, неведнъж награждаван за лечителските си качества след това, само че всичко потегля от Ванга, която му се явява, с цел да промени живота му. Излекувал е над 100 деца от детски паралич. Срещнах го, когато към този момент бях написал 8 книги и той ми предсказа, че би трябвало да са най-малко 9, само че по-добре 12. Така че когато написах последната книга от поредицата, аз разгласих публично в Интернет, че стартирам нова престъпна тема и оповестих, че ще се споделя „ Детективска адвокатска фирма „ Колобър ” ”. Но започнаха да идват писма в редакцията с искане от хората да не трансформирам предходното заглавие. Така че аз продължих поредицата със остарялото заглавие „ Тайните подземия на България ”, само че трябваше да смеся жанровете, с цел да не променя на публиката, само че пък към този момент бях написал 30-40 страници.

А за какво името на адвокатската фирма решихте да е колобър?
Колобър е античното българско име за отдаден. Има село с такова име край Варненско…

Какъв е методът, по който създавате книгите си? Знае се, че работите с хора с екстрасензорни умения…
Ползвам избрани обстоятелства, за които знам, само че запитвам ясновидци, като задавам от време на време до 50 въпроса, с цел да уточня това, което екстрасенсът вижда или чува. Процесът е муден и сложен. Ползвам и сведения на така наречен ”алтернативна археология ” (смее се). Иманярските карти на черния пазар стигат до към 50 000 лв., само че на мен ми имат доверие. Някои ме питат за какво ги обявявам. Еми да намерят мястото… (смее се).

Е, какво е новото на 13-я паралел – особеното в книгата?
Еми прочетете книгата. Това е една престъпна история, само че пиша, да вземем за пример, за огромните каменни топки, открити в Босна към пирамидите. Те са били над 100, само че локалните хора са считали, че в тях има имане и са ги раздробявали. Сега са останали десетина. Те са правени преди време от атлантите.

Каква е била задачата за основаването на тези кълба?
Те дефинират посредством осцилация мястото на подземни уреди. Интересно е, че в България има същите кълба, които са на Витоша. Самите морени са изкуствено основани. Версията, че са формирани при изригване на вулкан или че са се търкулили надолу от ледниците не е достоверна. Те всички са изкуствени и са били деликатно сложени и финно подредени по избран съразмерен ред. Каменните структури излъчват сила. В България има над 70 конника като Мадарския. Пратих хора да отидат да ги снимат, само че не ги откриха. Единственият, който е забележим е край село Боснек, голям е и не е тъкмо като Мадарския, това е изображение на цялата канара. Наблизо има и пещера. Мой другар има конна база и се е посветил на опазването на светите места в близост. Та той ме предложения да се разходим. Отидохме на доста картинно място на няколко километра от селото. Аз приседнах на полянка, тъй като не бях с подобаващи обувки и просто следих по какъв начин моите другари свещенодействат. Погледът ми попадна на мястото, където два хълма се събираха. Той е към 50 метра. Снимал съм го и съм го описал, само че не съм написал какво стана по-късно.

Ще разкриете ли в този момент?..
Може би ще го опиша в детайли в идната книга. На идващия ден отидох въоръжен с фотоапарат, с цел да го фотографирам. Търсех по-удобно място къде да застана и се надвесих над много огромна стръмнина, в чиято среда имаше камък към 2.5 метра, който приличаше на овчарска гугла. И като се сурнах надолу и не можах да се спра. Имах цялостното схващане, че ще се убия и паднах върху камъка. Моите другари дотичаха изплашени и ме питаха какво е станало и дали съм добре. Аз и по какъв начин да им обясня, че някои ме бутна нодалу и като им споделих, несъмнено, те не повярваха.

Видели сте нещо, което не би трябвало, по този начин ли?
Не е трябвало да се показва…

Като казвате това внушително число от 70 конника, можете ли да кажете къде се намират тези конници?
Пръснати са на разнообразни места в страната, множеството са в пещери, другите са в непристъпни места. На фотография виждаме къде е мястото и отиват три пъти мои другари и конникът го няма. Там има край Боснек… има и каменен дракон, чиято фотография съм разгласил. Той е на към 4000 година и е основан от траките. Моите познати наоколо са виждали голяма змия – 10 метра с дебелина колкото бедрото на човек, която е влезнала в голяма дупка. Прилича на питон или анаконда. Тези същества са останали още от времето на Лемурия. Живеят подземен, изпод има големи поздемия и град на първите траки, наречени „ арани ”. Питал съм в случай че влезем в подземията какво ще стане и отговорът беше, че първо няма да ни пуснат, само че в случай че въпреки всичко стигнем там няма да има заплаха. Можем да пострадаме единствено в случай че посегнем на дребните им. Навсякъде, където има имена като Змей кале или Змейова дупка има симптом, че наоколо живеят такива създания. Те са действително съществуващи. И в новата книга ще опиша такива случаи.

Тези същества са пазители на свещени места и ги има и на други места в страната…?
Разказвал съм забавната преживелица с моя другар учен Сашо Драганов. Неговата прабаба е споделила следната преживелица: Наблизо до тяхното село имало изворче с минерална вода. Тръгва прародител на моя другар за вода с стомна. Бабата се разтревожила, тъй като старецът окъснял. Тя потегля по пътеката и ето че – отсреща й голям дракон с крила и люспеста блесяща кожа, който направил кръгче и липсващ. Бабата схванала, че това е уведомление и събрала хора да търсят дядото. И в действителност го намират примрял на извора със счупена стомна. Като се свестил, бабата му споделила, че дракон я е предизвестил. Той освен, че не се учудил, само че споделил, че същият дракон го повалил на земята, като изкочил от извора. Тези истории не са единични. Наскоро научих от Христо Бочев поверие за основаването на село Бойково. Местни хора разказвали, че селището през 12 век сл. Хр. било в ниското до реката, където имало влага и че червен бик изскочил от извор и донесъл болест, от която децата умирали. Преданието споделя, че Василий Врач, прочут в цялата страна със своите качества, посъветвал да построят отначало къщите си нависоко.

Какви са тези истории за бикове и змейове?…
Точно такава история има и в Боснек. Бивол пробива с рогата си извор, който в този момент е наименуван Бели извор или Живата вода. Поставен е античен знак на дракон, от чиято уста се стича водата. Местните му викат „ крокодил ”. На по-малко от 200 метра има пещера. Тя е обхождана от Алеко Константинов и Иван Вазов, които са били търсачи на забавни истории. Разказва се за златната каляска, влачена от 20 бивола и скрита в покрайнината по време на Първата международна война. Като хвърлиш камък надолу в пещерата тя кънти, както и като тропнеш с крайник в центъра на селото, се чува кух тон. Отдолу има атлантски град и хората описват, че при земетресение като че ли, че камбани забиват изпод. Аз попитах има ли камбани. Не, няма, само че има въздуховоди, които водят въздуха горе. Малко по-нагоре са изворите на р. Струма. В Боснек се чува реката, като звукът от отворите се ускорява. Такива уреди има и към село Хухла.

Наскоро стана ясно, че локалните са проговорили за това, което знаят от дълго време – за подземията. Влизал ли е някой, щяло да има американска експедиция…?
Нали аз написах за подземията. Има единствено двама души, които знаят входовете, като единият умря. Никого не поучавам да влиза там, тъй като е рисково. Минава се през доста стеснен вход и има отбрани. Входът е облицован, след който има стая с осветяване. Има мраморна маса и върху нея има топки и дребни пирамидки. В една от нишите има череп на човек. Всичко е автоматизирано и има преградна стена, която е предпазена.

Тайните не са дават на несъответствуващи хора, по този начин ли?…
Да, преди няколко години при среща с Ернст Мулдашев, който искаше да оперира в България, само че не му разрешиха, аз го попитах дали са го пуснали в Шамбала и дали знае, че Буда, оракул Илия, граф Сен Жермен… са живи. Той ми удостовери. Попитах го и за какво не продаде практиката си, с цел да се усвои и от други хора, а той ми отвърна, че са му давали 200 000 млн. $, само че в действителност технологията е обвързвана с енергийното влияние, което идва през него. Тогава му зададох и въпроса дали му разрешават да написа за Шамбала и той ми отвърна, че не му позволяват.

Каква е задачата на подземията в последна сметка?
Някои от подземията са от времето на траките, други са по-древни. Някои са били употребявани от траките и римляните за рандеман на разнообразни естествени изкопаеми. Други са с излаз покрай здания като средство за отбрана. Но има и подземни галерии, които водят до атлантските градове.

Тези градове населяват ли се в този момент?
Не. Има единствено един, който е голям и е обитаем, и това е под Мадара. Отдолу има и съответната флора и фауна. На Земята има няколко подземни раси и те са три. Но това не значи, че като копаеш ще ги намериш, те са в друго измерение.

В София има ли остарели подземия?
В София има доста подземия. До зоологическата градина имаше едно място „ Магарешкия парадайс ” му викахме. И това беше преди към 40 години. Минавам и на една скамейка стои дъртак и ми вика: „ Чакай да ти кажа нещо. Виждаш ли този бунар? ”. Гледам – в действителност бунар, който чак тогава забелязах. Старецът ми сподели, че изпод има огромно подземие. После като се върнах не можах да го намеря и по този начин започнаха да се случват някои неща. После разбрах, че това е упражнение по материализация и дематериализация.

Какво не сте разказали в книгите?…
Много неща, като задавам въпросите към Гергана (това е екстрасенската, с която създателят работи най-често), до момента в който не задам верния въпрос, не ми дават отговор. А и аз чувствам къде би трябвало да спра. Просто ти фиксират територията. За подземните градове постоянно ми дават и координатите, само че не разрешават да ги кажа. За други позволяват да ги посоча и като запитвам за какво, ми огтоварят, че просто няма да бъдат открити. А за трети ми споделят, че към момента не е времето. Затова би трябвало цялата Земя да се промени. През 2012 година беше първият стадий на прекосяване в четвърто измерение. И някои от хората минаха към това равнище. През 2017- 2018 е вторият стадий. Тогава ще се включим към пето измерение. Променят се и органите на хората. Всичко се променя последователно.

Тези, които останат в трето равнище, какво ги чака?
Когато си тръгнат от Земята, ще се преродят на планета в трето измерение. От 2050 година хората ще останат към 1 милиард.

Това дали не е просто нечий безчовечен и злотворен проект?
Не, това е тъй като тези хора не могат да се развиват повече на Земята. Питат ме какво е кармата. Ами това е повтаряне на класове от учебното заведение на живота.

Каква е същинската античност на българската цивилизация?
Хората са основани в пирамидите на Атлантида. Първо е била сътворена бялата двойка – мъж и жена и по-късно другите – три. Българите са от първата бяла двойка. Получават лемурийски ген. Четирите двойки стоят 500 години в Атлантида на образование. След това първата двойка минава в Европа през Португалия, до момента в който стигне на Балканския полуостров. Първата столица на България е Варна и то хиляди години преди н.е. Има китайски извори, които преди няколко хиляди години са описали китайско-българска война. Една част от българите отиват в Шамбала, с цел да получат спомагателен атлантски ген. Оттам се разселват и основават на доста места страни. Всички са българи, без значение дали ги назовават траки, славяни или българи. Първата раса е българската. Дошли са по нашите земи преди 15 000 година Атлантите живеят преди 1 000 000 година А лемурийците може би милиард. А преди тях е имало и безтелесна цивилизация.

Има ли извори, с които да потвърдим тази теза?
Аз всякога запитвам и всякога ми дават отговор, че е рано. Още Дънов е споделил, че след Индия, България е на второ място по заровени благосъстояния. Нищо не е унищожено – архиви и незнайни носители на информация, които един ден ще бъдем способни да четем. Първата Троя е била тук при Царево, самият град е царство. Казаха ми и къде е гробът на Агамемнон, само че не ми е разрешено да го кажа.

Какво ще стане с България?

Вие ми казахте, че скривате всякакви неща, които хората не са подготвени да чуят. Фестоският диск има ли общо с бъдещето и какво е посланието?
Земята на България е свещена. Дори „ Ал Кайда ” не разрешава да се води война в България. Народът ни няма да стане повече от 6 – 7 милиона. Но страната ни ще стане място за поклонение за целия свят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР