Според няколко медии ударите са били насочени към база 47-ма

...
Според няколко медии ударите са били насочени към база 47-ма
Коментари Харесай

Започна Се! Мощна Атака На Израелските Военновъздушни Сили Срещу Вражеските Цели!

Според няколко медии ударите са били ориентирани към база " 47-ма Бригада " в южната част на Хама, боен обект в северозападната част на Хама и обект северно от Международното летище в Алепо.

Според американски източници Иран е доставил оръжия във военната база, в това число ракети земя-въздух. Допълва се, че през последните две седмици Иран е нараснал товарните полети до Сирия, доставяйки леки оръжия и ракети за противовъздушната защита. Според двама американски представители доставките са били предопределени за иранските сухопътни сили за офанзива на Израел.

Източник от районен алианс, в който влизат Иран, " Хизбула " и Сирия, заяви, че при бомбардировките са починали 16 души, в това число 11 иранци. Унищожени и са 200 ракети.

От листата с капацитетите за най-вероятен спор в света борбата сред Израел и Иран в Сирия е преди всичко...в момента, сподели почитан американски източник пред NBC News.

Междувременно военният министър на Израел Авигдор Либерман съобщи, че страната му има четири казуса: " Иран, Иран, Иран и двуличие ".

По-рано през днешния ден министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху разгласи, че не се стремят към война с Иран.

Вчера министър-председателят разкри, че " Мосад " се е сдобил с повече от 100 000 документа от склад в Техеран, които наподобява, че потвърждават секретна стратегия за придобиване на нуклеарно оръжие. Високопоставен чиновник на израелското разузнаване сподели, че Израел в никакъв случай не се е сдобивал с толкоз разследваща информация едновременно, както е станало през февруари, когато сътрудници на " Мосад " са съумели да обхванат в склад в южната част на Техеран и са отмъкнали половин звук документи за Израел.

Иран жигосах разкритията и назова Нетаняху " низък измамник ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР