Според някои източници операцията ще бъде извършена в парижката болница

...
Според някои източници операцията ще бъде извършена в парижката болница
Коментари Харесай

ДОБРА НОВИНА: Рискова операция ще вдигне Шумахер на крака

Според някои източници интервенцията ще бъде осъществена в парижката болница “Жорж Помпиду ”

Иновативна, само че доста рискова интервенция, може да върне Михаел Шумахер към естествения метод на живот.

Надеждата даде изтъкнатият френски доктор доктор Филип Менаше, съгласно който именитият водач от Формула 1 може още веднъж да стъпи на крайници. Седемкратният първенец към този момент 6,5 години е прикрепен на легло след злокобен случай със ски. Германецът дълго време беше в кома и претърпя няколко мозъчни интервенции.

Оттогава Пилето не се е появявал обществено, а възобновяване му протича в домашни условия в Швейцария. Той осъзнава нещата, които се случват към нещо, само че не е в положение да се движи. Новаторското лекуване обаче може да промени това.

Според някои източници интервенцията ще бъде осъществена в парижката болница “Жорж Помпиду ”, само че точната дата към момента не е ясна.

“Ние можем да възстановим изцяло нервната му система. Ще вземем кръвоносни съдове от сърцето му и ще ги вграждаме в неговия мозък. Операцията е доста рискована и никой не може да даде цялостна гаранция за нейния триумф “, изясни доктор Филип Менаше, водещ кардиолог и специалист по стволови кафези. Именно той ръководеше и процедурите по трансплантиране на стволови кафези, на които Шумахер се подложи през предишното лято. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР