Според нови данни, при разследването на инцидента на борда на

...
Според нови данни, при разследването на инцидента на борда на
Коментари Харесай

Версия: Защо е станала експлозията на самолета на Пригожин?

Според нови данни, при следствието на случая на борда на самолета на Пригожин преди всичко е версията за детонацията вследствие на транспорт на някакъв товар, оповестяват международните издания. Предишните предположения за вероятно присъединяване на турбохладилник в детонацията останаха на назад във времето.

Има информация, че разнообразни товари постоянно са се транспортирали на борда на самолета, летящ от Шереметиево до Пулково. Екипажът на самолета получавал така наречените „ поръчки “ (които в действителност били заповеди) за превозване на избрани кутии.

Шофьорът, който чакал самолета в Пулково, приемал товара непосредствено на пистата, откакто всички пасажери напуснат борда, пише avia.pro.

На членовете на екипажа било строго неразрешено да се срещат със наличието на кутиите. Както водачите, по този начин и стюардесите действали като куриери. Въпреки недоволството на водачите от изпълняваната от тях „ спомагателна задача “, те продължили да извършват предоставените им задания.

Транспортираните кутии варирали по размер и наличие: от торбички за дарове до елементарни кутии или пликове, съдържащи документи с формат А4. Товарът е подложен или в багажното поделение, или непосредствено в кабината на самолета.

Към момента не е ясно дали транспортът на товари е директно обвързван с детонацията и в случай че е по този начин, какъв е характерът на транспортирания товар и за какво е могъл да аргументи нещастието.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР