Според нея служебният кабинет е направил най-честната политика, слагайки всички

...
Според нея служебният кабинет е направил най-честната политика, слагайки всички
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Илияна Йотова скастри кабинета Петков

Според нея служебният кабинет е направил най-честната политика, поставяйки всички благоприятни условия за разискване на масата
Вицепрезидентът Илияна Йотова е безапелационна, че една от най-големите неточности на предходното ръководство е „ незнанието да се ръководи “.

Това съобщи тя в първото издание на „ Интервюто в Новините на NOVA “ пред журналиста Николай Дойнов.



Попитана дали българският президент е знаел за концепцията страната ни да стане президентска република, Йотова отговори негативно. Тя назова себе си „ уверен парламентарист “.

Разбира се не пропусна да разяснява и горещата тематика с газовата рецесия.
„ Как се стопира зависимостта от „ Газпром ”, когато ние сме траяли да купуваме газ отново от „ Газпром ”, единствено че малко по-скъпо през няколко посреднически компании. Никой не е споделил, че панацеята е „ Газпром ”, безапелационна бе Йотова.

Според нея служебният кабинет е направил най-честната политика, поставяйки всички благоприятни условия за разискване на масата.
Илияна Йотова акцентира, че диверсификацията е трябвало да се случи още през 2014 година след Крим.

„ За да си осигурим отоплителния сезон, би трябвало да намерим най-хубавите условия. Очевидно ще бъде микс от всички тези благоприятни условия ”, твърди тя.
Според нея държавното управление ни е трябвало не да бърза, а да изчака сътрудниците си от Европейския съюз, с които да имаме една обща европейска политика във връзка с заплащанията към „ Газпром ”.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР