Според нея са необходими обединени усилия за увеличаване на ваксинационното

...
Според нея са необходими обединени усилия за увеличаване на ваксинационното
Коментари Харесай

1/3 от европейците все още не са ваксинирани. България – на опашката

Според нея са нужни обединени старания за увеличение на имунизационното покритие.

„ През цялата пандемия предоставяме научна информация и доказателства за имунизациите, които могат да се употребяват от всички страни и вършим оптималното научните сведения да са разбираеми “, изясни Амон.

„ Ваксините, изключително бустерните дози, са доста ефикасни за по-лекото протичане на заболяването, респективно и за по-малко хоспитализации “, сподели от своя страна Емър Кук, изпълнителен шеф на Европейската организация по медикаменти.

Тя прикани българските жители да завършат имунизационния цикъл, както и слагане на бустерна доза. „ Имаме доста научни доказателства в поддръжка на ефикасността на имунизацията, само че има и доста огромен размер дезинформация “, добави Кук.

„ В медиите има доста информации и видеоклипове, оспорващи успеваемостта и сигурността на имунизациите, а това води до по-малко избавени животи “, сподели още изпълнителният шеф на Европейската организация по медикаменти.

Цветан Кюланов, изпълняващ длъжността началник на Представителството на Европейската комисия в България, прикани всички жители да се допитват и търсят достоверните източници на информация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР