Според нея има шанс за правителство с третата папка, ако

...
Според нея има шанс за правителство с третата папка, ако
Коментари Харесай

Василева: „Демократична България“ ще подкрепи кабинет с премиер Денков

Според нея има късмет за държавно управление с третата директория, в случай че то е експертно вид „ Беров “
Ще подкрепим кабинет с министър председател Николай Денков. На масата обаче би трябвало да се сложат целите. Очакваме в кабинет на „ Продължаваме промяната “ да има министерски постове за Демократична България. Това съобщи за „ Твоят ден “ Бонка Василева, народен представител от „ Демократична България “ и ръководител на ДСБ – София. 

„ Ангажиментът за обезпечаване на болшинство е на министър-председателя.Трябва да се гласоподават няколко значими неща в Народното събрание и да има късмет политическите сили да водят естествен спор. Наистина има отсрочване на мандатите, само че евентуално се пробват да се натъкмят нещата за избори през пролетта “, уточни тя. 

По думите ѝ диалози с ГЕРБ е допустимо да се водят. „ Ние се създадохме, с цел да разградим модела на ГЕРБ и Движение за права и свободи, не можем да влезем в коалиция с тях. Трябва да дадем опция на гласоподавателите. Ще бъда сюрпризирана, в случай че президентът даде третия мандат на нас. Според мен има късмет за държавно управление с третата директория, в случай че то е експертно вид „ Беров “. Чух догадка, че може мандатът да бъде даден и на Движение за права и свободи “, сподели Василева.

Според нея служебното държавно управление сега прави огромни неточности. А подпомагането би трябвало да е целево, а не „ със сватбарски метод, да се раздават пари на калпак “. Василева разкри и, че през днешния ден от 18:30 ч. на страницата на ДСБ във Фейсбук ще има онлайн полемика на тематика „ Какво ще вършим с монументите на комунизма? “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР