Според нея филмите на съветския и руския режисьор и актьор

...
Според нея филмите на съветския и руския режисьор и актьор
Коментари Харесай

Украйна обяви руския режисьор Никита Михалков за международно издирване

Според нея филмите на руския и съветския режисьор и артист Михалков са се харесвали, „ само че времената са се променили”.

„ По една или друга причина спряхте да се снимате в игрални филми и започнахте да вършиме документални филми… за войната “, сподели Венедиктова.

„ Всички разбираме чудесно каква стъпка вършиме в йерархията на властта в Руската федерация – надалеч не е последната. Вярвам, че имате близки връзки с управлението на Руската федерация и по тази причина по този начин ревниво подкрепяте и пропагандирате войната “, написа основният прокурор.

Украинският съд позволи на украинската прокуратура да задържи Михалков поради довеждането на „ обвинен “ в украински съд за превантивна мярка.

„ Сега ще ви кажа по какъв начин тъкмо ще се развият събитията и каква ще бъде реакцията ви. Първо ще се свържете със “силните на съветския свят” и ще ги помолите да разясняват моето известие. В този миг няма да мислите за нищо неприятно. “100% ще кажат, че Венедиктова е луда и нямаме причина да й обръщаме внимание. Разбирайки това, ви предлагам да стартираме формалната процедура за включването ви в листата за интернационално издирване”, написа Венедиктова.

Тя предизвести, че Михалков може да бъде арестуван при прекосяване на границата на съвсем всяка цивилизована страна.

По-късно, още веднъж във Facebook, Венедиктова предизвести, че артистът и композитор Олег Газманов също ще бъде задържан.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР