Според нея българското Черноморие предлага отлична възможност за отдих –

...
Според нея българското Черноморие предлага отлична възможност за отдих –
Коментари Харесай

Министър Балтова: Таксите за чадър и шезлонг на някои места ще бъдат премахнати

Според нея българското Черноморие предлага отлична опция за отдих – от климатична и инфраструктурна позиция, а качеството е на доста високо равнище. Относно цените за чадър и шезлонг, доцент Балтова сподели, че следва да се реши дали те ще бъдат понижени.

„ За мен беше доста учудващо, че не са открити законовите благоприятни условия, с цел да се регламентира, според Закона за ръководство на Черноморското крайбрежие, само че в кабинета намерихме опция и напълно скоро ще влезем в контакт с всички концесионери, като на тях ще им бъде приложено предоговаряне на договорите, тъй че да понижат таксите за плажни такъми от 50 до 100% “, изясни още доцент Балтова пред bTV.

Министърът на туризма сподели още, че поради несигурността в епидемиологичен проект – този сезон ще се разчита най-вече на last minute предложения (б.р. „ в последния миг “). Тя изясни, че в Националния портал на туризма, наличен през уеб страницата на държавното управление, са разказани всички условия за влизане в България, както и ограниченията в другите страни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР