Според неговите думи, по време на развода през 2016 г.

...
Според неговите думи, по време на развода през 2016 г.
Коментари Харесай

Смъртоносна опасност е заплашвала Джони Деп заради Амбър Хърд

Според неговите думи, по време на развода през 2016 година Амбър се е държала възмутително и е отказвала да му заплати за работата. Изразявайки се нецензурно, тя декларирала на Килаки, че по законово съглашение някогашният й брачен партньор би трябвало да заплаща сметките. Тя обаче отказала да показа документи.

"Последният ни телефонен диалог беше извънредно противен. Омръзнаха ми обидите и заканите и взех решение да не давам отговор на известията и позвъняванията от мис Хърд ", споделя Дейвид Килаки.

Килаки, обаче, трябвало да се оправи и с бащата на актрисата, който се държал още по-буйно. По време на телефонния диалог родителят на Хърд споделил, че счита да се разправи с Деп, осведоми The Blast.

"Той изнудва моето момиче и унищожава кариерата й в Холивуд. <...> Когато се добера до него ще го пребия. Аз съм от Тексас, а мъжете от Тексас постоянно носят револвер и той ще се срещне с него рано или късно ", е споделил бащата на актрисата.

Килаки е предположил, че мъжът е пийнал, в отговор на което получава закани и обиди по собствен адрес. Впоследствие по молба на юристите на Джони Деп Дейвид Килаки е написал изказване, което е прочетено на следващото съвещание на съда по делото за развода на актьорите.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР