Според него връщането на хартиената бюлетина не е повод за

...
Според него връщането на хартиената бюлетина не е повод за
Коментари Харесай

Иван Иванов от БСП: Хартиената бюлетина не е повод за коалиция с ГЕРБ и ДПС

Според него връщането на хартиената бюлетина не е мотив за коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи
Вероятността да има плаващи болшинства е много огромна. Българска социалистическа партия ще бъде дирек за обществена гаранция, че българските жители ще имат обезпечена зима. Това сподели Иван Иванов, Българска социалистическа партия за " Твоят ден ".

В тази тежка обстановка би трябвало да се откри формула, в която някой да поеме отговорността за ръководството. В противоположен случай сме изправени пред заплахата или да не се одобри, или да се одобри популистки бюджет. Мисля, че намерихме допирни точки за бюджета при диалозите с ГЕРБ, и Движение за права и свободи, и Политическа партия, съобщи той. И увери, че връщането на хартиената бюлетина не е мотив за коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

По думите му измежду целите в новия бюджет са нарастването на минималната заплата, продължение на обществените заплащания, поддръжката за бизнеса, компенсаците за тока. " Има близо 1 милиарда бюджетен остатък към този миг, което значи, че не се вършат непотребни разходи. Средства за ограниченията има. Предложенията ни ще бъдат ориентирани към обезвреждане на тежкия удар на инфлацията върху потребителите ", уточни Иванов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР