Според него вкарва Украйна в дълг към САЩ"Американците и британците

...
Според него вкарва Украйна в дълг към САЩ"Американците и британците
Коментари Харесай

Емил Спахийски: Нито САЩ, нито Русия искат мир в момента

Според него вкарва Украйна в дълг към Съединени американски щати

"Американците и британците бяха подготвили извънредно добре Украйна и по тази причина Русия не съумя да реализира бързо задачата си. Те ще завземат Донецк и Луганск, само че ще влезе доста надълбоко в Украйна, с цел да има защо да договарят и да правят отстъпка завзети територии. Никой не желае мир сега, нито Съединени американски щати, нито Русия. Няма дипломатическа интензивност ".

Това съобщи за "Твоят ден " по журналистът Емил Спахийски.

Според него програмата lend-lease се изплаща с години и е подтикната от бизнеса, тъй че Украйна ще има дълг към Съединени американски щати. "Руснаците имат опция за доста положително разузнаване, тъй че тези муниции може и да не стигнат до задачата си ", уточни той. И добави, че войната е сред два свята - сред Съединени американски щати и Русия. А спорът обгръща малко по малко целия свят и го ерозира.

По думите му следва чудовищна рецесия за храна, а измежду другите огромни рецесии е енергийната. "Русия може да издържи извънредно дълго тази война - от сила до хранителна индустрия, сладка вода и гори. Тази война на безсилие ".

Той разяснява и известието за контрактувана по-ниска цена на полутечен газ със Съединени американски щати. "Изградената тръба за газ постоянно носи по-ниска цена в сравнение с да се транспортира посредством втвърдяване по танкери. Това, че газът ще е по-евтин са фанфари ", счита той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР