Според него Украйна трябва да стабилизира фронта, за да може

...
Според него Украйна трябва да стабилизира фронта, за да може
Коментари Харесай

Резников: Единственият териториален компромис с Русия е Украйна да се върне на границите си от 1991 г.

Според него Украйна би трябвало да стабилизира фронта, с цел да може Генералният щаб да избере най-благоприятните способи и посоки за контранастъпление.

„ Нуждаем се от контраатака, с цел да освободим териториите, и по тази причина го обявихме като факт. Нашият народ и сътрудници чакат дейни дейности, а сътрудниците ни би трябвало да знаят, че се нуждаем от повече оръжия, с цел да го създадем. Основната ни цел е освобождението на всички краткотрайно окупирани територии в границите от 1991 година Включително Херсон, Мариупол, Бердянск, Луганск, Донецк и, несъмнено, Крим “, изясни Резников.

Той съобщи, че въпросите за възможни „ взаимни отстъпки “ с Русия могат да бъдат позволени, единствено когато страната ни получи постоянна поддръжка от съдружниците и схващане за архитектурата на сигурността за години напред.

„ Компромисът е вероятен единствено когато руснаците изтеглят войските си от Украйна и се разиска въпросът за съседството сред страните след освобождението на териториите. Те ще би трябвало да платят компенсации за цялата разрушена инфраструктура и за всички убити украинци – за убийства, изнасилвания, изтезания и всевъзможни други закононарушения. Териториалният компромис е Украйна да доближи границите си от 1991 година “, заключи министърът на защитата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР