Според него той е в адекватно състояние, контактен и няма

...
Според него той е в адекватно състояние, контактен и няма
Коментари Харесай

Излезе Днк Експертизата На Жестоко Убитата Криси. Думите Бледнеят, По-Страшно Няма

Според него той е в съответно положение, контактен и няма заплаха за живота му. Трифонов бе прострелян в крайници при задържането, след съвсем 24 часово гонене в планината край селото и сега е настанен за лекуване в регионалната болница.

ДНК експертизата е потвърдила съпричасността на Трифонов към осъщественото закононарушение, сподели окръжния прокурор Пламен Стефанов. Намерените биологични материали по тялото на жертвата бяха изпратени за проучване в лаборатория в София още в петък.

Утре следва да му бъде взета мярка за неотклонение. Вероятно това ще стане в следобедните часове, заяви още прокурор Стефанов. Утре сутринта съда ще реши къде ще се организира правосъдното съвещание - в постройката на съда или в болничното заведение, където Трифонов се лекува под засилено полицейско наличие.

Понеделник, 19 август е разгласен за Ден на печал в община Сливен. От 17.00 часа пред постройката на общината ще се организира гражданско бдение. То се провежда в обществените мрежи и е в символ на съпричастност към фамилията на убитата 7-годишна Кристин, а настояването е причинителят на закононарушението да понесе най-тежкото наказване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР