Според него тази ситуация за БСП е оживял кошмар Ставаме

...
Според него тази ситуация за БСП е оживял кошмар Ставаме
Коментари Харесай

Ангел Найденов: Янев забрави, че не е премиер и действащ офицер

Според него тази обстановка за Българска социалистическа партия е оживял призрачен сън
" Ставаме очевидци на призрачен сън, това е ужасът на войната. Не желая да имам вяра, че цивилни обекти може да бъдат цел на каквото и да е оръжие. Военно закононарушение е масираният обстрел на региони, обитаеми с цивилни жители ". Това съобщи някогашният министър на защитата Ангел Найденов пред NOVA.

Според него освобождението на военния министър е риск, само че по-голям е рискът от разминаванията в позициите.

" Министър Янев не помни, че не е министър-председател и не е настоящ офицер. Тази обстановка за Българска социалистическа партия е оживял призрачен сън - да се взема решение в състояние на опълчване на Русия и НАТО до момента в който са в ръководството ", означи той. И посочи, че привеждането в бойна подготвеност, подредено от Путин значи да са по-подготвени при възможна заплаха за Русия. " Това е самобитна опасност и средство за напън. Това е неточност на съветския президент. Съществена неточност е пренебрежителното отношение към Украйна ", смята Найденов.

Велизар Шаламанов от своя страна счита, че настояването на оставката на Янев е преодоляване на риска. " Проф. Тагарев ще може да рестартира смяната, записана в съдружното съглашение. Вървим към консолидиране на обществото към избора от 1997 година ", уточни той. И добави, че България е морално задължена да помогне с муниции на Украйна. " Това е единственият метод да спре по-бързо тази война. Русия няма да завоюва тази война, само че с всеки ден тя става все по-жестока ", разяснява Шаламанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР