Според него случващото се в последните 3 години не води

...
Според него случващото се в последните 3 години не води
Коментари Харесай

Илия Кузманов: На МВР му трябва малко спокойствие frognews.bg

Според него протичащото се в последните 3 години не води до успокоение в системата - рокадите са прекомерно чести. Това е в допълнение натоварване като се има поради миграционният напън, коронавирус пандемията, инфлацията, честите избори. Служителите имат потребност от малко успокоение.

 

" За починалите 6-има чиновници на Министерство на вътрешните работи трябваше да се понесе отговорност. Не единствено като виновност, само че и като жест на почитание.

 

Оставката на старши комисар Петър Тодоров демонстрира, че има чест и достолепие - това е единственият метод да излезем от задънената улица, от която никой няма изгода.

 

Желаем обаче да се носи отговорност за дейностите - за 2 година не чухме мнението на основния секретар за закриване на поделения, нямахме среща с него. Това не се е случвало до момента, въпреки всичко членовете на синдиката ни са 25% от работещите в министерството.

 

Трябваше да ни потърсят, само че нито политическото, нито професионалното управление са ни търсили. Главният секретар би трябвало да е различим и всеки в Министерство на вътрешните работи да го познава и почита ", добави Илия Кузманов. Той бе безапелационен, че който си мисли че чиновниците на Министерство на вътрешните работи ще обслужват някого в изборите, доста се лъже.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР