Според него, след масираният руски обстрел на енергийната ѝ инфраструктура,

...
Според него, след масираният руски обстрел на енергийната ѝ инфраструктура,
Коментари Харесай

Новата военна тактика на Русия – електричество срещу територии

Според него, след масираният съветски обстрел на енергийната ѝ инфраструктура, опитите на Украйна да купува електрическа енергия от Европа " няма да дадат мечтаната непоклатимост ". Тhe Moscow Times цитира част от поста на Медведев в неговия Теlegram-канал:

„ Пътят към стабилността на енергийните доставки е различен – би трябвало да се признае легитимността на настояванията на Русия в границите на специфичната военна интервенция и нейните резултати, отразени в Конституцията на Руската федерация. Така ще се уреди въпросът с осветлението “.

От кабинета на украинския президент Володимир Зеленски разясниха, че „ рекомендацията ” на Медведев в действителност е „ публично самопризнание за тероризъм на държавно равнище. За какви договаряния можем да приказваме? С кого? "

Русия стартира да унищожава енергийния бранш на Украйна на 10 октомври, в отговор на така наречен терористична офанзива на Кримския мост, съгласно формалната позиция на Кремъл. Данни на украинското разузнаване обаче сочат, че офанзивите са готови доста преди този момент. Руските крилати ракети и иранските дронове повредиха над 30% от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР