Според него Русия не е склонна да започне мирни преговори.

...
Според него Русия не е склонна да започне мирни преговори.
Коментари Харесай

Зам.-министър на отбраната: Русия иска да замете военната агресия срещу невинни хора

Според него Русия не е склонна да стартира мирни договаряния.

„ Единственият метод спорът да се реши бързо е да се спре експанзията, да се изтегли от Украйна и да стартират договарянията. В противоположен случай ще забележим един дълъг спор “, предизвести той в ефира на Българска национална телевизия.

Йордан Божилов е на мнение, че глобите правят работа, само че нямат резултата да принудят съветското управление да спре войната.

„ Усещането на Русия, че е непредвидим състезател накара Швеция и Финландия да изискат да влязат в НАТО. В момента се доизгражда и усилва многонационалната бойна група “, сподели той.

Зам.-министърът на защитата увери, че българското небе се охранява от български водачи с МиГ-29, като имаме помощ от нашите съдружници с американски летци.

Стана ясно още, че той е посетил един от буферните центрове в Сарафово в Бургас и първото нещо, което му направило усещане е детски смях, дребни деца, до тях майките им, като при тях усмивка нямало. Имало опашка от възрастни хора от Мариупол и Киев, които се редели храна.

„ Всички българи работят по тази причина украинските бежанци да се усещат добре. Има опит да се насади усещане, че нищо не е направено, което не е по този начин и е част от хибридната война и пропагандата “, посочи Божилов.

„ От 2014-2015 година никой не е направил един разбор и един проект по какъв начин да се обезпечат с храна, лекарства и заслон бежанците. Това в този момент е една от дилемите, да се направи един разбор, когато има рецесия, да действаме дейно освен по тази рецесия с войната в Украйна. Всички средства, които се обезпечават са от европейски фондове, непрекъснато постъпват и отиват по предопределение “, добави зам.-министърът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР