Според него при тежките убийства ,като че ли никога не

...
Според него при тежките убийства ,като че ли никога не
Коментари Харесай

Много Важни Новини От Министър Маринов

Според него при тежките убийства ",като че ли в никакъв случай не може да се откри цялостна правдивост и цялостно отмъщение ".

Министърът разяснява предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман, който през 2007 година умъртви студента Андрей Монов.

" Логиката на закона е да се откри правдивост и това да стане бързо, да има ефикасна присъда ", изясни министърът. По думите му има избрани обстановки, в които е възможно съкратеното произвеждане.

" Целта е когато има задоволителни доказателства и деецът си признае, да се избегне дългият интервал на правосъдно разследване, което отдалечава налагането и изтърпяването на наказването ", изясни Маринов.

" Важно е да се реализира оптимално възприятие на правдивост в обществото. Това работи превантивно ", счита министърът.

Той изясни, че освободеният предварително Джок Полфрийман, чака да му бъде публикуван паспорт и да бъде изведен от България.

Той разяснява и киберсигурността.

" Киберсигурността, както и физическата сигурност, изискват една непрекъсната грижа и непрекъснато възобновяване на средствата и методите, по които се реализира. Киберсигурността е по-специфична, явява се нов детайл ", сподели Маринов. И добави, че след офанзивата на Национална агенция за приходите, киберотделът на ГДБОП доста бързо са стигнали до причинителите.

Министерство на вътрешните работи не пробва принудително да влезе в жилището, в което към този момент денонощие се е барикадирал 57-годишния мъж, сподели още вътрешният министър. По думите му към този момент няма данни той да се пробва да посегне на живота си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР