Според него не е вярно, че не можем да помогнем.

...
Според него не е вярно, че не можем да помогнем.
Коментари Харесай

Ген. Запрянов: Военната помощ е ключова за оцеляването на Украйна

Според него не е правилно, че не можем да помогнем. „ Можем да помогнем с муниции. Странно е, че ще помогнем на цивилното население с каски и бронежилетки, тъй като по този начин те ще станат цел. Цивилното население не може да взе участие в боевете “, безапелационен бе някогашният зам.-министър на защитата.

„ Отдавна трябваше да сме изпратили военна помощ. У нас казусът е чисто политически и той идва от Българска социалистическа партия и президента Румен Радев, които не могат да схванат какво се случва. На власт в Русия има фашистки режим “, сподели от своя страна журналистът Петко Георгиев.

„ Българска социалистическа партия би трябвало да се сети, че част не нейната идеология включва антифашизъм. Те би трябвало да създадат ясния си политически избор. Трябваше изнапред нашата позиция да е да помогнем на Украйна “, добави журналистът.

Според него прехвърлянето на решението на Народното събрание дали да изпратим военна помощ на Украйна, е комфортно за Българска социалистическа партия.

„ В очите на света Путин е изгубил тази война. Но с цел да оцелее, той търси метод да каже на руснаците, че е спечелил тази война “, добави Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР