Според него акцията не е била показна. Операцията е свързана

...
Според него акцията не е била показна. Операцията е свързана
Коментари Харесай

Целият Ресурс На Мвр Е Мобилизиран В Момента! Война С Интелектуалното Пиратство В България!

Според него акцията не е била показна.

Операцията е обвързвана с противопоставяне на интелектуалното пиратство, това за България е един сериозен проблем, посочи министърът.

В момента страната ни е отвън наказателния лист на Съединени американски щати за битка с пиратството, само че Маринов се тормози, че в случай че не продължим с ефикасните ограничения, може отново да ни включат в този лист.

Това директно въздейства върху всички останали процедури, свързани даже с облекчение на визовия режим, посочи той.

За неналичието на телевизия и интернет не било отговорно Министерство на вътрешните работи, а операторът, които предложил противозаконна услуга.

Противодействаме на подправените марки, на видео филми, на звукозаписи, сподели още Младен Маринов, написа нюз.бг.

Припомняме, през вчерашния ден ГДБОП влезе в офиси на кабелния оператор " Кабел Сат Запад " в Кюстендил, Дупница, Благоевград и Гоце Делчев.

Вследствие на акцията огромна част от жителите на Гоце Делчев останаха без телевизия и интернет, което провокира митинг в града.

По думите на юристът Емил Василев зад интервенцията на маскираните стоят корпоративни ползи.

Той разяснява проблема с обиските в качеството си на юридически съветник на двете най-големи браншови организации в България - Клуб 2000 - Национално съдружие на дребните и междинни кабелни оператори (НСМСКО), и браншовата асоциация на Българските телекомуникационни оператори.

По-късно през днешния ден се чака от прокуратурата да дадат брифинг по отношение на извършените оперативни дейности на ГДБОП.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР