Според него лидерите на всички партии, които не съумяха да

...
Според него лидерите на всички партии, които не съумяха да
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Каналите, които разтвориха Бойко Рашков и Промяната, доведоха до ад по шосетата

Според него водачите на всички партии, които не съумяха да създадат държавно управление, са отговорни за мигрантския напън
„ Две неистини бяха опровергани през вчерашния ден - от живота и от обстоятелствата. И както се споделя в една остаряла ария: „ Не аз, животът ще ви го върне. ” И той им го върна. Деца умират. Но когато ние идвахме тук, когато в Харманли имаше митинги, ние направихме по този начин, че България да бъде образец за нулева миграция и етническа приемливост ”, съобщи Бойко Борисов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от хасковския град Любимец.

„ В същото време каналите, които разтвориха Бойко Рашков и „ Промяната ” доведоха да стане пъкъл по пътищата в България и по пътищата ”, безапелационен беше той.

Виновни са водачите на всички политически партии, които не съумяха да създадат държавно управление. Служебното държавно управление прави каквото може, само че то е назначено. Президентът Радев не е министър председател. Те толкоз си могат. Но тъй като ние всички абдикираме от главното си обвързване след изборите да се направи работещо държавно управление, за жалост, коства полицейски, детски, човешки животи ”, съобщи още той.

Бившият министър-председател се похвали с това, че персонално Джорджия Мелони, настоящият италианският министър председател, му се е обадила, с цел да го попита по какъв начин се е справял с миграционните талази.

„ Първото позвъняване на италианския министър председател беше с мен. Искаше да ме пита по какъв начин съм се справили ние и нашето държавно управление. Това значимо ли е, или не е значимо ”, сподели той.

„ Влизането в еврозоната е на два такта. Политическо решение да те пуснат в банковия съюз. Затова ни пуснаха нас, а хърватите се учеха от нас, а приятелите ни от Румъния ги отделиха то нас. Това беше преди две години ”, добави Борисов.

Той също съобщи, че присъединението към Шенген наподобява все по-непостижимо след вчерашните събития.

„ Когато бяхме ръководители на Европейски Съюз, бяхме измежду водещите три страни тогава – Германия, Франция, Англия. Бяхме най-надежда граница на Европейски Съюз. След през вчерашния ден за какъв Шенген приказват. Нима не четат какво става в България, по какъв начин работят каналите за хора ”, сподели още Борисов.

Той даде за образец по какъв начин Европейски Съюз е давал милиони на Турция, с цел да се вършат центрове за мигранти. „ Не сме били сами ”.

„ Правителството на Политическа партия оставиха министъра на Украйна да се разхожда по улиците, не поддържаха помощта както всички бели страни го направиха. От Политическа партия единствено трима поддържаха диверсификацията на нуклеарното гориво, препоръчана от Делян Добрев ”, продължи Борисов.

„ Дали това е загадка от нашите сътрудници? Лъжите им не минават. Кой реши въпроса с „ Лукойл ”? Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Истината е, че Кирил Петков и Асен Василев, и Директива за птиците и Българска социалистическа партия - обединението, взимаха по 1 лев от вашите джобове от цената на бензина ”, съобщи той. „ Повече няма да лъжат и ние да си траем. Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия взимаха по 1 лев от вашите джобове и има 2 пояснения – или нелепост, несръчност, или корупция. Оставям на българите да решат ”, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов акцентира, че Политическа партия и Демократична България осъзнават, че са слаби и по тази причина се сплотяват. „ Те ще се изпокарат, тъй като ги интересуват креслата ". 

След 2 април имаме значима задача и тя е да накараме политиците да създадат постоянно държавно управление. Това можем да го създадем единствено при добър резултат – да сме първи, разяснява водачът на ГЕРБ.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР