Според него количествата задържана дрога са най-достойният отговор на твърдения

...
Според него количествата задържана дрога са най-достойният отговор на твърдения
Коментари Харесай

Държавната Брадва Се Стовари! Бойко Борисов Отнема Цялото Имущество На Всички Българи, Които Са

Според него количествата арестувана дрога са най-достойният отговор на изказвания за работата на службите.

" Фактите и количествата арестувани опиати са налице ", акцентира министър председателят и посочи: " Рекордни са арестуваните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога. За контрабандата на цигари се знае, че я свалихме под 5% ".

" Искам да кажа на медиите, че този път, остарялата наша уязвимост да побързаме да се похвалим, към този момент я преодоляха сътрудниците ", сподели още Бойко Борисов и добави, че за контрабандата на цигари се знае, че е свалена под 5%.

Премиерът съобщи също по този начин, че с интервенциите, при които са арестувани тонове към този момент наркотични субстанции и въобще работата на българските служби, се дава отговор на " офанзивата " от преди време по отношение на досието, оставена на Борисов от служебния министър председател Огнян Герджиков, в която било посочено кой би трябвало да се уволни и кои подкрепят наркотрафика.

Министър-председателят поздрави регионалните полицейски ръководства в Смолян и Ловеч, както и Столична дирекция на вътрешните работи, за триумфа им при разкриването на три убийства от последните дни.

По-рано на съвещанието с изключение на за телефонните измами беше изнесена информация и за арестувани 288 кг хероин на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево. Наркотикът е открит в тир с иранска регистрация на 14 април, ръководен от 36-годишен иранец. Получател на стоката е била българска компания, благосъстоятелност на три лица с българско и турско поданство. Товарът е пътувал от Иран към Пловдив. Двама от притежателите на компанията са напуснали България в посока Турция на 12 април, може би като превантивна мярка, означиха от Министерство на вътрешните работи. Под контрола на службите камионът стига Пловдив, където водачът е арестуван дружно с лицето пристигнало да разтовари стоката, 40-годишен турски жител.

На съвещанието бяха регистрирани и някои от последните огромни залавяния на наркотични субстанции, както и бе систематизирано, че през предходната година при независими и взаимни акции Агенция " Митници " и Министерство на вътрешните работи са задържали през 2018 година - 1020,97 кг хероин, 959,25 кг марихуана, 14 618 кг и 685 148 табл. прекурсори, а от началото на 2019 година към този момент са арестувани 342,18 кг хероин, 1755,025 кг марихуана, над 217,74 кг кокаин, както и други наркотични субстанции.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР