Според него кандидатурата на Бойко Рашков е изключително добра.Продължаваме да

...
Според него кандидатурата на Бойко Рашков е изключително добра.Продължаваме да
Коментари Харесай

Михал Камбарев, ПП: 12 депутати, ще се намерят

Според него кандидатурата на Бойко Рашков е извънредно добра.

" Продължаваме да търсим 12 депутати, които да ни поддържат, оптимистично надъхан съм, че ще се намерят. Това не е работа единствено на премиера, все още беседваме единствено с " ИТН ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Михал Камбарев от " Продължаваме промяната ", ръководител на антикорупционната комисия.

По думите му от " Продължаваме промяната " търсят хора, които са влезнали във властта, с цел да създадат страната по-добра.

Има Такъв Народ упрекна " Продължаваме промяната ", че се пробват да купят техни депутати

" Ситуацията в групата е оптимистична. Правителство на малцинството може да работи, само че в случай че се намерят тези 12 индивида става държавно управление на болшинството. При " Възраждане " не съм ходил ", добави Михал Камбарев.

Той разяснява обстановката на " Капитан Андреево " и съобщи, че борбата там е голяма. " Мафията засилва всичките си бутони и това е повода държавното управление да падне. КПКОНПИ ще влезе за разискване, сътрудниците ще ни поддържат ", добави Михал Камбарев.

" Ако намерим задоволително гласове за бюджета значи, че имаме болшинство и за останалите промени. Във вторник ще бъде свикана антикорупционна комисия на която да стартираме процеса по желание на нов ръководител на КПКОНПИ, считам, че ще получим поддръжка ", съобщи Михал Камбарев.

Той акцентира, че избор на доверие не е коментиран, защото сега има по-важни тематики като актуализацията на бюджета, обстановката на " Капитан Андреево " и рецесията в енергетиката.

" Не считам, че Кирил Петков и Асен Василев са проблем. Не сме тръгнали на избори, на България сега не са ѝ нужни нови избори ", сподели още Михал Камбарев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР