Според него изграждането на магистрала до Варна е изключително важен

...
Според него изграждането на магистрала до Варна е изключително важен
Коментари Харесай

Иван Портних: Трябва да запазим ударното темпо на обновяване и развитие на Варна

Според него построяването на автомагистрала до Варна е извънредно значим план
„ Резултатът и в града и в региона ни е извънредно висок. Нашият главен конкурент е ниската интензивност на гласуващите. Убеден съм, че в неделя варненци ще гласоподават за развиването на града ”. Това съобщи в предаването „ Здравей, България ” Иван Портних, претендент за кмет на Варна.

Той не разяснява кой от останалите с двама претенденти – Костадин Костадинов или Анелия Клисарова желае да се съревновава на балотажа. „ Ние не сме в акция от нито един месец. Ние сме в акция във всеки един от дните на тези 4 години, с непрекъснатата работа на терен, с готовност да се изведе Варна от „ спешната ” лента в „ скоростната ” ”, разяснява Портних.

По думите му би трябвало да се резервира ударното движение, с което се и обновява и развива морската ни столица. Според него казусът с колите в Морската градина е в огромна степен решен.

Той дефинира построяването на автомагистрала до Варна като извънредно значим план. „ Безусловно една от най-важните ни задания е смяната в икономическия профил на града ни. Автомагистралата ще ни даде опция да развиваме доста по-активно новата индустриална зона, която започнахме да строим с поддръжката от една страна на държавното управление. От друга страна въз основата на нашите 6 университета ние вървим към привличането на компании от IT бранша, аутсорсинг компании ”, сподели още Иван Портних. /nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР