Според него, Гешев искал да води война, а не да

...
Според него, Гешев искал да води война, а не да
Коментари Харесай

Сандов потвърди: Предстои номинацията ми за министър на околната среда и водите

Според него, Гешев желал да води война, а не да си извършва отговорностите
„ Тази вечер или в на следващия ден следва моите сътрудници от „ Зелено движение” да създадат формалната номинация за поста, аз съм една от номинациите”, съобщи в ефира на „ Здравей, България” по NOVA политикът от „ Демократична България” Борислав Сандов. Той е апетитен и за един от вицепремиерите в бъдещия кабинет, както и за министър на околната среда и водите.

Той отхвърли да е имало спор в Демократична България поради постове в министерствата. „ Въпросът беше дали не би трябвало да има позиция единствено за вицепремиер, обвързван със зелените политики. Трудно се съвместява с позицията на министър. Той щеше да е без портфейл”, изясни той.

Сандов удостовери информацията, че съпредседателите на „ Продължаваме Промяната” са се срещали с водачите на „ Демократична България”, на която е участвал и той.

„ На равнище Министерски съвет от „ Демократична България” ще имат три места – в правосъдното министерство, в това на околната среда и водите и в Министерството на дигитализацията.

Сандов изясни, че в първичната дефиниция, която от Политическа партия са им показали „ Има подобен народ” нямат вицепремиерско място.

„ Не знам дали е било благопожелание на едната или другата страна. Но имайте поради, че Има Такъв Народ са поели доста тежки и ресурсни министерства – Министерство на външните работи, Енергетика, Министерство на регионалното развитие. Това са доста съществени и виновни министерства. От тази позиция тежестта се балансира. Математическото наместване тук няма да сработи”, уточни той.

Сандов поздрави представителите на Политическа партия, които по неговите думи са имали уравновесен метод и не са показали надменност.

Относно изявлението на Асен Василев, че се възнамерява 15% редуциране на чиновниците в държавната администрация, Сандов счита, че са нужни избрани оптимизации, които да оказват помощ на бюджета да се развие, пък и била раздута администрацията.

Според него, Гешев желал да води война, а не да си извършва отговорностите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР