Според него Европа е ограбила българския народ. Те забраниха изграждане

...
Според него Европа е ограбила българския народ. Те забраниха изграждане
Коментари Харесай

Тази Сутрин Марешки Хвърли Управляващите В Ступор! Иска Нов Референдум, Но Вижте Какво Ще Попита Българския Народ!

Според него Европа е ограбила българския народ.

" Те не разрешиха създаване на нова АЕЦ, накараха ни да затворим авансово наши реактори, не разрешиха ни да участваме в " Южен поток ". В същото време се построяват " Северен ", " Турски " и всевъзможни други потоци. Германски, френски, американски компании напълно свободно си влагат и сътрудничат с Русия, само че това е неразрешено на Китай. Нас вместо да ни създадат мост към Русия и Изтока, ни вършат бариера към тях. На процедура надали не принудително ни вкарват в увеличение на напрежението. Надявам се да не се стига до военни спорове. Тези неща могат да бъдат изменени, откакто същински европейски патриотични обединения застанат в ръководството или отпред на Европейски Съюз ", изброи Марешки.

Вчера той взе участие в среща на десни политически водачи, домакинствана от водача на Френския народен фронт Марин Льо Пен, откакто на 1 март " Воля " се причисли към " Движение за Европа на нациите и свободите ". По този мотив водачът на партията разяснява:

" Европа по този метод умира, обезкървява се, ограбва се. Трябва да бъде разтърсена от вътрешната страна. Да се опитаме посредством едно мощно показване на всички наши сродни партии да създадем огромна група в Европейския парламент, с която да променим Европа от вътрешната страна. Явно е, че по този метод, хората, които сега ръководят Европа, които на процедура не са се явявали на избори и не са определени от никой, са по-скоро прислужници на външни фактори ".

Марешки е безапелационен, че трябват мощни страни за мощна Европа:

" В момента Европейски Съюз наподобява по-скоро на Съветския съюз с един феодал от горната страна, някакъв деспот и изпод послушни републики, послушни жители. Идеята на нашето придвижване е тъкмо противоположното - мощни европейски нации, които да образуват мощна обединена Европа ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР