Според него Европа е най-доброто място за живеене. Симпатизирам на

...
Според него Европа е най-доброто място за живеене. Симпатизирам на
Коментари Харесай

Току-Що Бойко Борисов Прочете Тежката Присъда На Цветан Цветанов! Ето Какво Го Очаква!

Според него Европа е най-хубавото място за живеене.

" Симпатизирам на Ангел Джамбазки като политик, който е отвън ГЕРБ ", сподели министър председателят.

" Срамувам се от нещата, които направихме в ГЕРБ през последния месец, имам предвид свадите, в които попаднахме. Вярвам, че сме си взели поука ", добави той.

Попитан какъв брой би трябвало да е минималната заплата, той сподели, че парите постоянно не стигат.

За парите, с които живее, Борисов изясни, че заплатата му стига, тъй като превозът му е безвъзмезден.

" Нямам другари, последно плаках, когато майка умря ", сподели още Борисов в отговор на блиц въпроси.

Най-големият недостатък на премиера са цигарите.

" На дърти години почнах да пуша. 50 година не пуших, отново ще го унищожавам този недостатък. Умен човек няма по какъв начин да пуши ", сподели министър председателят.

" Нямам най-хубав другар ", призна още той.

На въпрос кой политик от друга листа би отличил, водачът на ГЕРБ отговори:

" Станишев е доста значим човек след неделя. Защото ще се водят договаряния ще се водят договаряния за избор на управлението в Европа, а там той ще има значима роля. Тогава ЕНП, ПЕС, либералите, партията на Макрон всички те би трябвало да водят договаряния, с цел да се излъчат четирите огромни. Нямам визия за какво той не води листата на Българска социалистическа партия, само че това си е тяхна работа ".

" Аз желая правдивост в този момент. Тези, които са отнемали парцелите, които са унищожили фамилиите, по кое време ще има правдивост за тях? Родителите на тези хора, които са отнемали парцели и са унищожавали фамилии, в този момент желаят правдивост ", сподели Борисов по отношение на изказванията на Българска социалистическа партия за парцелите му в Банкя.

" Факт е, че левицата не се занимава с евроизбори, а единствено с компромати. Още има опция за " Костинброд " 2. Помните какви сигнали носиха от прокуратурата в Костинброд, по какъв начин ни откриха неподготвени. Медиите се подведоха, не съблюдаваха времето за безмълвие и размисъл ", сподели още Борисов.

Относно това дали има къща в Барселона, Борисов сподели, че е ходил в този град единствено един път по времето, когато е бил кмет.

" Не са неприятни дами Корнелия Нинова и Елена Йончева, само че сеят и сипят завист и ненавист все едно свършва света. Не бе, и понеделник отново ще сме живи и здрави. Тази ненавист от кое място им се яви? ", посочи той.

Във връзка с обвиняванията на Българска социалистическа партия, че той взе участие в предизборни мероприятия, министър председателят съобщи: " Аз съм бил единствено на едно партийно мероприятие - в зала " Арена Армеец ".

Той обърна внимание, че няма по какъв начин да съчетаеш откриването на немски фабрики за по 100-200 млн. лева и визитата на папата с акцията за евровота.

Попитан дали е предизборно визитата на Алексис Ципрас през вчерашния ден, Борисов посочи, че гръцкият министър председател е социалист.

Попитан дали ориста на Цветанов зависи от резултата на евровота, Борисов уточни, че не е толкоз значимо каква ще е ориста на Цветанов, а това какъв брой хората могат да му простят.

Лидерът на ГЕРБ добави, че го е изтегли обратно, с цел да може да осъзнае и да понесе чувството, че е сбъркал.

" Само тази фраза, която изпусна в " Панорама ", че него няма кой да го накаже вбеси хората. Не мен - хората ", добави Борисов.

На въпрос в случай че резултатът е добър, чия ще е заслугата, и в случай че е неприятен, кой ще е отговорен, министър-председателят отговори: " В двата случая виновността е моя, тъй като съм началник на партията ".

" България се бори да вземе Европейската организацията по труда - това са доста работни места и авторитет. Вчера, когато се обади Макрон, му споделям: " Тъй сътрудник, България се бори да вземем Агенцията по труда. Ние нямаме такава европейска организация огромна, по тази причина ще се боря за нея. Тези, които ме поддържат, с цел да пристигна организацията в България, може да изискат аз да ги поддръжка за друго ", сподели още министър председателят.

Във връзка с избора на европейски прокурор, кандидатурата на Лаура Кьовеши и обвиняванията на Българска социалистическа партия, че представител на държавното управление е дал своя вот срещу нея, Борисов съобщи, че точно социалистите са блокирали кандидатурата й. Той изясни, че Кьовеши е от неговото политическо семейство и че румънският му сътрудник го е попитал за какво в България българските социалисти приказват по този начин, откакто те са блокирали кандидатурата й.

" За какво да подам оставка -държавата е в пъти по-добре, в сравнение с по времето на Станишев, първата му дама и зам.-министърката му ", сподели още министър председателят.

Попитан за връзките с дребната коалиция и дали работата им ще продължи по същия метод и след евровота, Борисов разяснява: " Ще бъдат, тъй като вижте - казвате, че щели да има разлики в Европейски Съюз, към този момент много ги познавам всичките - разлики има пред камерата. "

Във връзка с изказванията на Българска социалистическа партия, че желае да се задържи на власт до избора на нов основен прокурор, Борисов посочи, че социалистите постоянно са избирали основния прокурор. Той обърна внимание, че съветниците на президентите, издигнати от Българска социалистическа партия, стават или основни прокурори, или шефове на съд.

" Аз не съм избирал никого. Както виждате Българска социалистическа партия прокурорът ги брани от самото начало ", уточни още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР