Според него действията на китайското правителство сериозно застрашават икономиките на

...
Според него действията на китайското правителство сериозно застрашават икономиките на
Коментари Харесай

Директорът на ФБР предупреди за нарастващата заплаха за Запада от страна на Китай

Според него дейностите на китайското държавно управление съществено заплашват стопанските системи на западните страни. Рей означи, че повече от 2000 случая, разследвани от ФБР, се концентрират върху китайското държавно управление, което се пробва да открадне информация или технология от Съединени американски щати.

Въпреки че външната политика на Съединени американски щати е заета с напрежението сред Русия и Украйна, Съединени американски щати не престават да преглеждат Китай като най-голямата дълготрайна опасност за икономическата си сигурност, сподели Рей.

„ Вредата от икономическия шпионаж на китайското държавно управление е освен, че фирмите му се движат напред въз основа на нелегално получена технология.

Докато вървят напред, те изместват нашите компании и служащи. Тази щета – провали на компании, загуба на работни места – се е натрупала в продължение на десетилетие до натиска, който изпитваме през днешния ден. Това е щета, която се усеща в цялата страна от служащите в редица промишлености “, съобщи ръководителят на ФБР, изказвайки се в президентската библиотека на Рейгън (цитиран от Washington Post).

Кристофър Рей е уверен,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР