Според най-успешния български мениджър в професионалния бокс Ивайло Гоцев обаче

...
Според най-успешния български мениджър в професионалния бокс Ивайло Гоцев обаче
Коментари Харесай

Най-Накрая! Звездният Миг На Кубрат Пулев Настъпи!

Според най-успешния български управител в професионалния бокс Ивайло Гоцев обаче до подобен надали ще се стигне. " Помагам в договарянията сред двата лагера. Индикациите са, че двете страни ще подпишат контракта преди да се стигне до търг. Желанието ни е да избегнем наддаването на 9-и. Очаквайте детайлности в околните часове, само че по всичко проличава, че търг няма да има. И двамата желаят този мач и съм уверен, че ще организираме невиждано шоу в София. Тепърва ще бъдат обявени доста забавни неща към тази галавечер, която ще се организира в " Арена Армеец ". В нея ще взе участие и Тервел Пулев. Там обаче търг ще има. Съвпадение е, че той още веднъж е на 9 август, само че е в Европа. Ще създадем нужното, с цел да може да го спечелим и Тервел да боксира за европейската купа в София ", сподели за " Тема Спорт " от Съединени американски щати Ивайло Гоцев, който е част от управлението на промоутърската компания " Епик ".

Именно тази организация завоюва последните два търга с присъединяване на Кубрат Пулев - за мачове с Дилиън Уайт и Джарел Милър. И двамата обаче се отдръпнаха от борба с Кобрата в София. Предвид околните връзки на Гоцев с братя Пулеви, е разумно да се намерения, и че доста скоро те ще станат негови боксьори. Договорът на Кубрат със " Зауерланд " изтича в края на годината.

" Не мога да разясня този въпрос. Истината е, че аз съм в отлични връзки, другарски, с Кубрат и Тервел. Помагам им с най-хубави усеща и постоянно ще го върша. Очаквайте обаче доста забавни вести до края на годината. Когато му пристигна времето, всичко ще бъде оповестено и хората, които се интересуват, а съм сигурен, че те не са по никакъв начин малко, ще получат нужната информация ", добави Гоцев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР