Според най-консервативните оценки цената на обвиненията“, които американският милиардер Джордж

...
Според най-консервативните оценки цената на обвиненията“, които американският милиардер Джордж
Коментари Харесай

Сорос подготвя грабеж за $251 млрд.

Според най-консервативните оценки „ цената на обвиняванията “, които американският милиардер Джордж Сорос насочи в своята тирада в Давос към китайския началник Си Дзинпин, възлиза на 251 милиарда $, и то, в случай че се ограничим с небосвод на оценката до 2025 година Ако разгледаме обстановката в по-далечна вероятност, тогава сумата става астрономическа.

Трябва да си извънредно доверчив с цел да повярваш, че професионалния търгаш Джордж Сорос, прочут с умеенето си да печели от икономическите проблеми на разнообразни страни, фактически се вълнува от битката на елементарните жители на планетата срещу държавния надзор, реализиран благодарение на високите технологии. Много по-рационалното пояснение на позицията на Сорос е обвързвано с консервативната оценка на аналитичната компания Netscribes за размера на пазара на мрежи от стандарта 5G, който се чака през 2025 година да доближи 251 милиарда $. Освен това, както и самия Сорос призна, до предходната година той в действителност е бил лобист на Китай, апелирайки за все по-широк достъп на КНР до другите софтуерни структури, като тогава американския олигарх не е имал никакви въпроси и искания към ZTE и Huawei. Очевидно е също, че в политиката на китайското управление през предходната година няма никакви основни промени, от които се оплаква Сорос. Тогава остава единствено едно разумно пояснение за нападките му. Просто са отказали да разделят с него и в този момент той си отмъщава.

Другата евентуална причина е, че милиардерът-спекулант към този момент е закупил акции на американски и европейски софтуерни компании, които в идващите години ще натрупат милиарди долари, в случай че под лозунга за битка с тоталитаризма, бъдат отстранени от интернационалния пазар ZTE и Huawei. Като се има поради биографията на Сорос, ще наподобява необичайно, в случай че той постъпи по различен метод, изключително отчитайки обстоятелството, че стандартът 5G е „ ключът “ към интернет бъдещето и голям брой други цифрови услуги, които през днешния ден са невъзможни, само че в идващите години ще носят колосални доходи.

(Със съкращения, превод „ Гласове “)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР