Според национална анкета, проведена сред родители и учители, най-често непослушните

...
Според национална анкета, проведена сред родители и учители, най-често непослушните
Коментари Харесай

Разкриха най-популярните имена за непослушни деца

Според национална анкета, извършена измежду родители и учители, най-често непослушните момченц а във Англия се споделят Джак , а немирните момиченца - Миа , написа в. " Мирър ".

 
За вероятността малчуганите с име Джак да се държат невъзпитано и жестоко дали своят вот 23 % от интервюираните. Особено ужасени били учителите, които били сигурни, че Джак-овците ще тормозят съучениците си.
 
Момиченцата, кръстени Миа, родителите и учителите ги асоциират с непокорство и надменност . Но самите хлапета смятат, че децата с име Емили са най-злите. Поведението очевидно е обвързвано с интелекта, защото от анкетата проличало, че децата с име Джак и Миа са най-слабо надарените в умствено отношение. 26 % от интервюираните не асоциирали тези две имена с необикновен разсъдък.

 
Що се касае за най-послушните деца , в анкетата, поръчана от уеб страницата „ My Nametags ”, преди всичко били класирани Артър при момчетата и Айла при девойките. Най-срамежливи и интровертни се оказвали децата с име Грейс. Най-дружелюбни пък – кръстените с името Чарли и Оливия. Най-големите умници в класа като по предписание били кръстени Джордж и Айла.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР