Според нас трябва отново да се обърнем към избирателите. В

...
Според нас трябва отново да се обърнем към избирателите. В
Коментари Харесай

Радев пред ДПС: Отиде си кабинет, основан на лъжата

Според нас би трябвало още веднъж да се обърнем към гласоподавателите. В идващия парламент да влезем не с ненавист, а с нашите полезности, цели и оферти за целите на страната, съобщи Мустафа Карадайъ по време на консултациите при президента Румен Радев.

Преди от Движение за права и свободи да влязат за съвещания при президента, Карадайъ разяснява и отхвърли това да създадат от „ Продължаваме Промяната ” и Българска социалистическа партия.

Неуважение към Конституцията и институциите в страната и отвод от разговор, съобщи Карадайъ.

Радев пък дефинира момента като „ провокационен ”.

Няма да изреждам всички рецесии, ще прибавя единствено една – политическата, сподели Радев.

Той прикани политиците да не позволяват България да остава в периферията на Европа. Според президента по тази причина би трябвало по-амбициозна, единна поредна външна политика.

Отговорното отношение на вашето придвижване към етническия мир е реалност, постоянно сте апелирали за разговор. Но България чака идентични старания от всички партии в битката в корупцията. Вашата партия осъзнава високия залог на това предизвикателство, сподели Радев.

Той сподели, че рухването на държавното управление „ е естественият завършек на политиката, учредена на лъжата и омразата.

Последната коалиция не се основа на база полезности и политики, а на база отричане. Цялата й активност беше учредена на лъжата. В Народно събрание се опитвахме да разобличаваме лъжите. Изходът от политическата рецесия, в която се намираме, е причина за намиране на решение и на другите рецесии. Тя стартира с сполучливия избор на съмнение към проваленото държавно управление, което отхвърляше разговор с опозицията в търсене на решения на рецесиите, само че в следствие се разбра, че има отвод от разговор и в ръководещото болшинство. По този метод не можем да намерим решение на рецесиите, сподели Карадайъ.

Самонарекоха се „ смяна ” и желаеха да внушат, че нарушаването на Конституцията и законите е естествена процедура, в случай че се прави от верните хора, сподели още Карадайъ.

От Движение за права и свободи водим поредна политика. Неведнъж сме имали опция с вас да споделим, че желаеме да възстановим нормалността в политиката. Категорично сме за битката с корупцията и върховенството на закона. Трябва да възстановим демокрацията, държавността и нормалността в политиката, сподели още водачът на Движение за права и свободи.

България час по-скоро би трябвало да си внесе проекта за възобновяване и резистентност и оперативните стратегии. Бюджетът трябваше да е съгласуван с тях. В момента нямаме проект за резистентност, нито оперативни стратегии ”, сподели Карадайъ. „ В това Народно събрание мъчно може да се откри оня разговор, с цел да има изрично евроатлантическо ръководство в България. Трябва да се обърнем още веднъж към гласоподавателите, те да натоварят с избрана отговорност политическите партии. В идващия парламент да влезем с полезности, цели и оферти за цели на страната. Да търсим ценностно хомогенно евроатлантическо ръководство, сподели Карадайъ.

Приоритетите на страната, съгласно Движение за права и свободи, в този момент би трябвало да са енергийна и продоволствена сигурност и самостоятелност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР