Според народните представи Благовец се свързва с окончателното пролетно пробуждане

...
Според народните представи Благовец се свързва с окончателното пролетно пробуждане
Коментари Харесай

Булгар Биотик черпи сила от традициите

Според националните показа Благовец се свързва с окончателното пролетно събуждане на природата. Особен ден, в който се празнува женската сила, даването на живот, на начало. На този ден българският бранд за пробиотици от ново потомство „ Булгар Биотик “ избра да сплоти традициите и модерния делник. Както античните традиции са закодирани във всеки от нас, по този начин и в ДНК-то на „ Булгар Биотик “ са вложени природата, традициите и актуалните научни разработки.

ЖЕНСКАТА ЕНЕРГИЯ Празнуването на живота е претекстът, с който „ Булгар Биотик “ събра 10 дами на особено събитие на Благовец, с цел да възродят античната традиция посредством въвличане на самун и наричане. Всички поканени са част от фамилията на „ Булгар Биотик “ – Ирина Тенчева, Славена Вътова, Антоанет Пепе, Лора Найденова, Мона Гочев, Рая Методиева, Симеона Герджикова, Ивана Александрова, Наси Ангелова и Мариета Захариева, основателката на „ Булгар Биотик “. Домакин на срещата, която се състоя в irituali, e Ирина Тенчева. Тя посрещна с топлота и усмивка всеки посетител, след което преведе всички през специфичен обред, който разрешава вглеждане в себе си и в съзиданието.  

ЧУДЕСАТА НА ПРИРОДАТА Мариета Захариева придружи ритуала за Благовещение с роман за чудесата на българската природа, част от които е и лактобацилус булгарикус – българските млечно-кисели бактерии, вложени в продуктите на „ Булгар Биотик “. Към тях учени и технолози са прибавили и чудодейната мощ на жълтия кантарион, прочут с успокояващото си деяние, както и на роза Дамасцена с нейния мощен антиоксидантен резултат.  Пробиотиците на „ Булгар Биотик “ съдържат 50 милиарда живи бактерии + пребиотици, които оказват помощ освен на храносмилателната ни система, само че и покачват имунитета, грижат се за общото ни здравословно положение, работят като предварителна защита против редица положения, даже могат да подобрят настроението ни и да ни оказват помощ при стрес и напрежение.  Различните варианти на пробиотиците благоприятстват разнообразни зони от тялото, това дефинира и избора на съответния артикул: Gastrobalance, Femin, Antistress, дъвчащи таблетки за джука хигиена.Мисията на „ Булгар Биотик “ е популяризирането на теорията, че нашите вътрешности са „ вторият ни мозък “, а чревната ни микрофлора е в директна връзка с психическото ни положение. Затова грижата за нея би трябвало да е целогодишна, а  пробиотиците са част от всекидневието ни, т.е. не се одобряват единствено до момента в който одобряваме антибиотици.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР