Според мнозина закуската е най-важното хранене за деня. Затова, ако

...
Според мнозина закуската е най-важното хранене за деня. Затова, ако
Коментари Харесай

С тези леки промени в закуската ще свалите до 5 килограма

Според мнозина закуската е най-важното хранене за деня. Затова, в случай че целим намаляване, е значимо да стартираме и диетата, и деня си по допустимо най-хубавия метод. В канала   във vbox7 може да видите някои значими елементи при закуската, които ще ви оказват помощ да свалите до 5 кг без да променяте нищо друго:

Премахнете захарта

Всички знаем, че захарта е водещ фактор за затлъстяването и диабета. А захарта в закуската се крие на доста места - в чашата с кафе или чай, в " здравословното " мюсли, във фреша.
               

A post shared by (@adikosh123) on Jul 28, 2019 at 6:55am PDT

Пийте първо вода

Започнете закуската с 2 чаши вода. Проучванията демонстрират, че това е верният път - 30 от 59 американци, взели участие в опит, са свалили килограми, единствено увеличавайки водата.
 вода iStock/Getty Images


Пийте кафето чисто


Ако го пиете със захар и сметана, по-добре ги изхвърлете. Кафето единствено по себе си е превъзходен антиоксидант и основа на голям брой добавки за надзор на тежестта. Експерти са сметнали, че в случай че се откажем от сметаната в млякото, можем да свалим до 5 кг за 6 месеца без да променяме нищо друго в режима си.-->
               

A post shared by (@bangkokcafe.ig) on Jul 28, 2019 at 7:16pm PDT



Хапвайте грейпфрут


Много хора обичат да ядат по някой различен плод за закуска. Нека това да е грейпфрут, поучава английският Express. Един грейпфрут съдържа 42 калории, до момента в който бананът - 3 пъти повече. Освен това цитрусът забързва метаболизма.
               

A post shared by (@foodelizcious) on Jul 29, 2019 at 3:46am PDT

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР