Според мнозина тя не е никак оптимистична Американската фармацевтична компания Пфайзер

...
Според мнозина тя не е никак оптимистична
Американската фармацевтична компания Пфайзер
Коментари Харесай

Пфайзер с гореща прогноза за края на пандемията

Според мнозина тя не е по никакъв начин оптимистична
Американската фармацевтична компания Пфайзер направи гореща прогноза за края на пандемията от ковид.

Според прогнозата, тя ще продължи до 2023 година.

В този ред на мисли фармацевтичната компания разгласи проектите си за създаване на имунизация с три дози за деца от 2 до 16 години, отбелязва Ройтерс.
Изявлението на компанията бе направено на фона на следващата порция ограничавания, наложени в европейските страни.
 Пфайзер
Според мнозина тя не е по никакъв начин оптимистична

Междувременно учените предизвестиха, че новият вид на ковид – Омикрон се популяризира доста бързо. Той е пет пъти по-заразен спрямо предшественика си Делта.

От управлението на Пфайзер декларират, че компанията има вяра, че до 2024 година коронавирусът би трябвало да е ендемичен по целия свят. Това изяснява, че ще бъде комплициран завършек на пандемията и COVID-19 ще премине в ендемично положение.

Припомняме, че преди да се появи Омикрон, основният доктор на Щатите – Антъни Фаучи предвижда, че краят на пандемията ще е през 2022 година или най-малко в страната му.

По време на конферентен диалог основният теоретичен шеф Микаел Долстен съобщи, че резултатите от три дози при хората над 16-годишна възраст демонстрират, че отбраната е доста по-висока.
„ Затова взехме решение да модифицираме всяко от педиатричните изследвания, с цел да включим трета доза към серията и да потърсим лиценз за серия с три дози, а не за такава с две дози, както в началото се очакваше “, споделиха от компанията.

припомняме, че Пфайзер създаде имунизацията против ковид дружно с немската компания BioNTech SE.
Те към този момент са се заели с създаването на версия имунизацията им, която обаче ще бъде пригодена за битка с разновидността Омикрон. За момента не са оповестили от компанията дали такава ще е нужна.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР