Според многобройни източници, начело със светското списание People, Джъстин Бийбър

...
Според многобройни източници, начело със светското списание People, Джъстин Бийбър
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър предложи на Хейли

Според многочислени източници, отпред със светското списание People, Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се сгодили този уикенд. 24-годишният канадски артист е предложил на 21-годишната щерка на Стивън Болдуин по време на сантиментална вечеря в ресторант на Бахамите в събота вечер (7 юли). Охраната му е помолила останалите клиенти на ресторанта да не снимат с телефоните си, а просто да следят сантименталното предложение, които Джъстин направил, откакто двамата танцували салса посред заведението.

 Снимка 367256

Малко по-късно бащата на Бийбър Джеръми пусна мистериозен пост в Instagram със фотография на сина си и текст " Вълнувам се от това, което ще следва ". Бащата на бъдещата младоженка Стивън Болдуин също не закъсня да се изяви в обществените мрежи, като благодари на бог за щастието на Джъстин и Хейли и честити на Джеръми Бийбър събитието в профила си в Twitter, само че по-късно изтри туита си.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on Jul 8, 2018 at 8:31am PDT

Джъстин и Хейли излизат доста пъти в последните нюколко години, само че връзката им стана сериозна и обществена през последния месец. В изявление от 2015 година артистът даже споделя: " Ами в случай че Хейли е момичето, за което ще се оженя? "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР