Според много туристи Албания е несправедливо пренебрегвана лятна дестинация.Албания се

...
Според много туристи Албания е несправедливо пренебрегвана лятна дестинация.Албания се
Коментари Харесай

Туристи луднаха по тази държава: Тук е като в Гърция, но много по-евтино

Според доста туристи Албания е незаслужено подценявана лятна дестинация.

Албания се трансформира в цялостен шлагер измежду потребителите в Тик Ток, изключително измежду тези от английския пазар. Експертите в региона на пътуванията показват, че Албания може да благодари на обществените мрежи за известността си това лято.

" Звездите на обществените мрежи са тук и Албания се възползва от това “, сподели Ел Мар, представител на английския туроператор, пред The ​​Times, представени от " Блиц ".

" Хората са виждали Албания на фотоси, чували са за нея и са разбрали, че е красива страна поради нейните крайбрежия и естествена хубост “, добави тя.

Сред най-популярните дестинации в TikTok е курортът Ксамил в Йонийско море, а клиповете, направени там, са гледани над 60 милиона пъти.

Потребителите на обществените медии не схващат по какъв начин това е занемарено място поради красивата природа, а коства доста по-малко от сходни места в Хърватия и Гърция.

" Това в действителност е Гърция, само че коства доста по-малко. Плажовете са красиви, постоянно чисти и има безвъзмездни шезлонги. Наистина е умерено и не е препълнено с туристи. Храната е страхотна и виното е на ниска цена “, написа един консуматор.

" Имате планини, плажове, красиви села... Толкова дребна страна, а има всичко. Освен това е една от най-достъпните страни, в които съм бил, ужасно е и можеш да минеш със непретенциозен бюджет “, сподели различен TikToker.

Що се отнася до цените, български туристи показват, че там чаша вино там коства към 3-4 лв., бира - 2 лв., до момента в който цената на цялостното хранене в заведенията за хранене варира от 20 до 50 лв..

Тези ястия нормално включват морски блага, както и питиета и разнообразни тестени ястия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР