Според местни медии, след стрелбата Михалевич е продължил да кара

...
Според местни медии, след стрелбата Михалевич е продължил да кара
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Убийството На Джордже! Вижте Какво Се Е Случило Секунди След Разстрела!

Според локални медии, след стрелбата Михалевич е траял да кара още стотина метра, след което е излязъл от колата и е рухнал на пътя. Новинарите от ЮАР оповестяват, че фамилията на 43-годишния мъж, убит и погубен в Бедфордвю нощес, не е бил осведомено за гибелта му.

Говорителят на полицията в Бедфордвю капитан Андре де Жардер съобщи, че фамилията на умрелия не живее в Южна Африка. " Опитваме се да се свържем с тях ", сподели униформеният. Той разкри, че жертвата е бил на обяд в ресторант в града и е пътувал към у дома в северната част на Йоханесбург, когато е бил убит от двама души на мотоциклет в към 17:30 ч локално време, написа Пик.

" Разглеждаме опцията стрелбата да е резултат от последния шлагер да се убиват хора от мотоциклетисти, само че не можем да потвърдим на този стадий ", сподели Де Жардер.

Гражданите бяха посъветвани да стоят настрани от мястото на престъплението и да не споделят фотоси в обществените мрежи, защото околните на умрелия, които не живеят в Южна Африка, към момента не са били известени за гибелта му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР