Според мен загубихме, защото показахме едно слабо и посредствено поведение

...
Според мен загубихме, защото показахме едно слабо и посредствено поведение
Коментари Харесай

Дяков: Пирин ни показа как трябва да играем

„ Според мен загубихме, тъй като показахме едно едва и криво-ляво държание през първото полувреме. “

Това сподели помощник-треньорът на Лудогорец Светослав Дяков, който приказва след сензационната домакинска загуба на първенците от Пирин (Благоевград) с 0:1.

„ Съперникът ни сподели по какъв начин би трябвало да играем ние. Имахме сериозен превес, изключително през второто полувреме, само че чистите положения бяха малко за нашите стандарти. Вместо да скъсим отдалеченост до първия, ние я увеличихме, само че ние сме Лудогорец и ще се борим до край “, уточни Дяков.

„ Гледаме единствено нашия тим, тъй като знаем, че в случай че сме на това равнище, на което би трябвало да сме – никой не може да ни спре. Длъжни сме да се вдигнем за идващия кръг, тъй като през днешния ден не показахме какво можем. Класните ни футболисти би трябвало да покачат своята сила и стандарт “, добави един от помощниците на Анте Шимунджа.

„ Може би нямаме задоволително опитни футболисти. Наясно сме, че се гради един млад тим. Футболистите на Пирин, които имат доста проблеми демонстрираха по какъв начин се търси и желае успеха, макар всички проблеми “, приключи Дяков.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР