Според мен всеки случай трябва да се гледа поотделно. Позицията

...
Според мен всеки случай трябва да се гледа поотделно. Позицията
Коментари Харесай

Тома Биков разкри какво му обяснил Цветанов за оня апартамент

Според мен всеки случай би трябвало да се гледа поотделно. Позицията на Бойко Борисов е една линия, която се поддържа непрекъснато от премиера. Това разяснява в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков по тематиката с жилищата на политиците.

 
По отношение съответно на имотите на Цветан Цветанов Биков съобщи, че този случай „ ще бъде прегледан в подробност и ще бъде взето вярното решение “.
 
„ Г-н Цветанов е извънредно влиятелен човек в границите на ГЕРБ и то с съображение, съгласно мен. Този скандал е част от предизборната акция, сигурно “, съобщи Биков. „ Темата на пред акция сега за жалост е тази, а не тези, които ние бяхме възнамерявали. Хората, които пускат това следствие, би трябвало да знаят с цялостно схващане, че към този момент вземат участие в предизборната акция “, добави той, представен от Блиц.
 
Биков разкри и какво му е обяснил Цветанов по отношение на противоречивия апартамент: „ Той е заменил два обзаведени жилището за един, който е на шпакловка и замазка, в същия квартал, почти същата площ, като е доплатил към 100 000 лева Не мога да кажа дали е по този начин, аз бих се доверил на господин Цветанов “.
 
На въпрос дали фирмата-строител би могла да бъде принудена да продаде жилището на занижена цена на Цветанов в подмяна на помощ, която да разреши продължаването на строителството на постройката, Биков отговори: „ Не мисля. Познавайки господин Цветанов, не мисля, че това е негов жанр. Ние сме в акция и това е част от акцията, квалифицирано е. Всичко излиза на порции, не излиза едновременно “.
 
Той сподели още, че в Народното събрание не се черпят за ново жилище.
 
За апартамента на Цецка Цачева той сподели, че не изключва продажбата да е „ за влиятелни клиенти “. Тя е продала два парцела в Плевен, с цел да си купи един в София. Биков допусна, че тя е имала и спестявания. „ Не мисля, че госпожа Цачева някой би могъл да я упрекна в корупция “, уточни той.

" Г-н Радев обича да разяснява някакви неща авансово. Има кой да издава авансово присъди в нашата страна, това е президентът Радев, не съм аз ", сподели депутатът относно изказването на президента. " Аз съм уверен, че министър председателят ще вземе допустимо най-адекватното решение в тази обстановка ", добави той. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР