Според мен Сергей Станишев не трябва да бъде в листата

...
Според мен Сергей Станишев не трябва да бъде в листата
Коментари Харесай

Нинова: Станишев не трябва да бъде в листата на БСП за евровота

„ Според мен Сергей Станишев не би трябвало да бъде в листата на Българска социалистическа партия за идния евровот. Но това ще го реши дефинитивно Националният съвет на 14 април ”. Това съобщи в ефира на предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя разясни, че ръководителят на ПЕС има доста отговорности като подобен и в това свое качество би трябвало да сплотява разнообразни мнения.

Нинова разяснява и оставките, подадени поради аферата с парцелите на властта. „ Това е политически фалш, опит да се потуши абсурдът ”, сподели Нинова. И добави, че Цветан Цветанов напуща Народното събрание с „ тежки подозрения за политически рекет, лобистки закони и може би - за данъчни закононарушения ”.

„ ГЕРБ реализираха съвършенството корупцията да е заложена в закона, нарушаванията на изборните правила да са заложени в закона. Да се одобряват закони в полза на компании или на изборния развой на ръководещата партия ”, разяснява още аленият водач.

И добави: „ Това е моделът „ ГЕРБ ”, моделът на прехода – слепване сред олигарси и политици ”.

Нинова е безапелационна, че смисъл от подаване на оставки няма, в случай че това действително не трансформира нищо. „ А ние от 10 години следим едно и също ”, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия. Тя бе безапелационна, че левицата щяла да приключи протеста си и да се върне в пленарната зала, в случай че Цветанов беше напуснал политиката напълно.

Целия диалог гледайте във видеото.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 52796 | Одобрение: 28431 Точно по този начин. Станишев е отломка. Нинова може да се окаже по-голямо зло в бъдеще, но със Станишев на тил Българска социалистическа партия ще натрупа единствено нагативи.  ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР