Според мен няма да отидем на избори. Никой от тях

...
Според мен няма да отидем на избори. Никой от тях
Коментари Харесай

Кутев: Няма да се стигне до избори, никой няма интерес от тях

„ Според мен няма да отидем на избори. Никой от тях няма интерес от избори, И всичко е един цирк. На мен най-малко по този начин ми се коства. Най-вероятно е, че ще подвигаме звук, ще си приказваме, ще желаеме, няма да си даваме, само че ще се стигне до оставка на кабинета и избиране на различен, който ще бъде посочен от Бойко Борисов. Защото точно той е индивидът, който би трябвало да дефинира посоката на новия кабинет – официално и неофициално, тъй като той е водачът на най-голямата политическа партия. Това е редът. Президентът взима мандата от Денков, който подава оставка, и го дава на ГЕРБ ”. Това съобщи някогашният представител на служебното държавно управление на Гълъб Донев Антон Кутев, разяснявайки въпроса кое е по-вероятно ротация или избори 2 в 1.

" Политическа партия се усещат слаби. Те знаят, че няма да могат да извиват ръцете по време на самата рулетка. Аз най-малко нямам доверие, че ще го създадат. И по тази причина се пробват да го създадат преди този момент, каквото могат да договорят и да вземат в границите на процеса преди самата ротация ", изясни Кутев в ефира на Нова Нюз. 

" Казвам, че управляващите няма да стигнат до изборите, тъй като ги е боязън от тях. Всички чакаме, че Борисов ще си резервира почти равнищата на поддръжка, която има. И от тази гледна точка, него го е минимум боязън. И той го споделя непосредствено, с което най-вероятно е и прав. Докато аз съм уверен, че Политическа партия ще изгубят доста. ГЕРБ и Движение за права и свободи нямам доверие да изгубят основни равнища на подкрепаот тези, които имат сега. Ще избуят и нови планове, които не е ясно дали ще са ефикасни или няма да бъдат. И на фона на всичкото това - няма да се стигне до нови избори, тъй като ще се договорят по други механизми. Същите механизми, които до в този момент държаха " сглобката ", не са престанали да работят ", безапелационен е той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР