Според мен не е нужна актуализация на бюджета, защото се

...
Според мен не е нужна актуализация на бюджета, защото се
Коментари Харесай

Румен Христов: ИТН имаха желание, но не става така

Според мен не е нужна актуализация на бюджета, тъй като се даде едно обикновено осъществяване на приходната част и вървим към лек превес на приходите. Мисля, че бяха заложени буфери, само че по-скоро виждам нещата като един по-голям комфорт за хората на Радев. Моментът на рецесии, не е добър миг за икономии.

Това съобщи в " Денят ON AIR " депутатът от ГЕРБ-СДС Румен Христов.

" Нека влезе бюджетът в Народното събрание, да го разгледаме и там ще забележим кое толкоз е необходимо. Искаме да забележим защо са планувани тези средства. Биха могли да бъдат направени промени. Зависи какъв брой дълъг ще е животът на този парламент ", счита още той.

И изясни каква е концепцията на " ГЕРБ- Съюз на демократичните сили " да върне неотложно мандат.

" Идеята е да бъдат посочени нашите кандидат-министри и незабавно да върнат мандата на президента. От позиция на това, да се види капацитетът по отношение на това, което са предложили сътрудниците ", уточни Христов.

Христов разяснява и животът на 46-тото национално заседание.

" Кабинетът, без значение дали ще мине или не, той ще бъде временен, ще продължи работата на служебния кабинет и ще изведе България през тежката зима. Така нар. техническо държавно управление в Прехода, не сподели кой знае какъв потенциал, бяха едни от най-лошите, всеки се крие зад този програмен кабинет. Няма дълъг небосвод ", означи той.

Относно възможните предварителни избори, Христов изясни, че изборите са една от чертите на демокрацията.

" Но честото и осъществяване им не знам до какво ще докара. Трудно се намират допирни точки. Има Такъв Народ имаха желанието, като неопетнени, само че не става по този начин, би трябвало разговор, сами ще им е много мъчно. Опитаха. Те са млада групировка и това, което имат като насъбран опит другите обединения, им липсва, те са по- пламенни, по- динамични. Избирателят ще реши кое е бил прав и кой не ", сподели още водачът на Съюз на демократичните сили.

" България е най-енергоемката е в Европейски Съюз. Убива се българската стопанска система. Тези цени убиха бизнеса, в това число моето малко дружество. Аз съм " за " настояванията на бизнеса ", акцентира Христов.

" Аз съм засегнат и това е неприемливо. Протести е имало и ще има. Елементи на конфликти е имало и несъмнено отново ще има. Грозни са подиуми и не би трябвало да бъдат допускани, само че и не би трябвало р да хвърляме леке върху всички служители на реда ", безапелационен е Румен Христов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР